SeeTheLightHouse.org

2e hands Lighthouse tools te koop

18 December 2012 | door Djai Heijn | 0 reacties |
Al meer dan 2 jaar werk ik (Djai) met tools zoals de Stargate, muziek, geurfrequenties en meerdere kristallen. Nu breekt er een jaar aan waarbij ik meer ruimte creer voor mezelf en ook meer wil weggeven.

Hier kun je kijken of er leuke 2e handse tools zijn met hoge energie om jezelf mee op te laden en dichterbij je kern komen te staan.

4x Glazen kristallen handbol(6cm): p/stuk €33

De transparante energie van deze bollen kan jouw energie makkelijk reinigen en opwaarderen. Het brengt de cellen in een ontspannen staat en iedereen vindt deze energie wel fijn! Tevens resoneert dit met je hart waardoor je sneller je kern kunt ontwikkelen.

1x Octium lichtmetalen handbol(6cm): €44

Deze bol creert een intens hoge trilling die snel diepe stukken kan uitzuiveren. Tot op DNA niveau kun je jezelf veranderen met deze trilling en energieblokkades worden makkelijk opgeheven. Activeer hiermee je eigen kracht en integreer de positieve lichte delen die bij je ontwikkeling horen.

1x Chakra set - 7 energetische kristallen schijfjes: €11

Af en toe even je energiecentra activeren om weer in de Flow te komen en alles lekker te laten stromen. Ga er maar rustig voor liggen, ontspan en laat de energie zijn werk doen! Altijd fijn om bij je te hebben.

1x 'Earthing-plate' Aardefrequentie in je bed: €55

Hoe beter je aarding is, hoe makkelijker je kunt slapen en opstaan. Herstel je contact met de trilling van de aarde door elke nacht in die energie te slapen. Dit matje voor aan het voeteneinde van je bed kun je aansluiten op een geaard stopcontact of verwarming, en anders in de grond van je tuin! Meer info: http://www.earthing.com

Alle tools werken op 3 niveau's: Mind, Body and Spirit - fysiek, emotioneel/mentaal en spiritueel.

Misschien zit er wel wat leuk bij voor de feestdagen?

Hoor t graag!  0645159602 - djai@seethelighthouse.org

Liefde Djai

 

Reacties (0)
Om een reactie te kunnen plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Log in Join