SeeTheLightHouse.org

9 dagen met alleen water, hennepolie en zout

26 November 2012 | door Djai Heijn | 1 reactie |
9 dagen met alleen water, hennepolie en zout. (verslag van Djaï)

Voordat je aan deze ‘kuur’ of vastenperiode gaat, mag je eerst beseffen wat je eigenlijk precies gaat doen… Je gaat alles waar je lichaam en je geest in de basis aan ‘verslaafd’ is, niet meer doen voor 9 dagen. Je neemt precies wat je lichaam nodig heeft qua stoffen maar gaat vooral alle gifstoffen en ballast in je lichaam losmaken en eruit gooien. Een van de grootste menselijke uitdaging ga je hierin aan omdat je de diepste patronen en angsten in de ogen gaat aankijken. Het gevoel dat je maag goed gevuld is fijn maar dat voor 9 dagen niet meer voelen, is al eng bij de gedachte. Wat gebeurt als je te weinig eten binnen krijgt? Dan ga je dood… toch? Die gedachtes in je hoofd kwamen bij mij telkens naar boven en kwam de eerste 3 dagen veel in een een slappe, luie, lusteloze en gemakzuchtige bui. Ik werd er niet depressief van maar kreeg gewoon veel gedachtes over eten(en dan nog wel de ‘foute’ dingen, zoals: frikadellen, patat, hamburgers…). Erg frustrerend als je er niks mee kan… Maar op de 3de dag aan het eind van de middag kwam er een energie in me vrij die alle honger of slapheid oversteeg! Ik heb heel veel diepe angsten verwerkt tijdens de dagen en was nu blijkbaar bij de laag eronder… Het goud in de schatkist… Ik heb letterlijk Colloïdaal Goud genomen op de 3e dag. Goud geeft de extra dimensie aan de verdieping in jezelf en kan heel veel energie en kracht in je opwekken, zeker als je zo openstaat door deze kuur! Dus daar stond ik dan, eind 3de dag om middernacht in Club Lite te dansen, helemaal los te gaan om de energie eruit te gooien. Ik had toch te veel energie en er bleef maar meer stromen alsof ik een rivier was waarbij alle dammen zijn doorbroken, een grote Flow ☺. Dit ging door tot de 6e dag. Ik kon alles doen wat ik wilde zonder enige moeite. Ik voelde alles wat ik echt wilde en echt nodig had, geen overbodige dingen denken, voelen of doen. Energie van anderen, straling van computers of mobieltjes die hadden weinig effect op me. Mijn lichaam werd leniger en lichter en was ook fris in mijn denken. Ik kwam tot het inzicht dat we grenzeloos zijn als mensen en dit deed ik om het te trainen. Soms kun je zo vast zitten als persoon in het systeem, maatschappij en leefstijl. Nu doorbreek je het in 1 keer en komt los in de vrijheid. Het zit in ieder mens maar alleen degene die willen gaan naar hun diepste kern en hun licht + energie volledig willen ontwikkelen, zij zijn degene die dit soort radicale dingen meer gaan doen. De ‘Warriors of Light’. Dit is het gaafste avontuur dat ik ooit heb meegemaakt maar misschien niet eentje die iedereen zal snappen… Op de 8ste dag ben ik weer gaan eten en ik vond het eigenlijk jammer dat ik weer aan het ‘normale leven’ mee ging doen… Ik merkte dat mn lichaam gelijk veel energie moest geven aan verteren. Veel energie hebben met een lege maag voelde beter… Het liefst zou ik zo simpel willen blijven leven! Ik heb niks extra nodig in de voeding en boodschappen hoef ik dan nooit meer te doen ☺

De basis van het dieet:

1. Vitaal water: gefilterd en gevitaliseerd water is je voedsel. Thee en lauw water werkt goed. Minstens 2-3 liter per dag.

2. Gezond Zout: (Himalaya, bij voorkeur Keltisch zeezout) Dit is je energieleverancier, vooral bij momenten waarbij je lichaam slap voelt. De kristalelementen in het zout zorgen voor de zuivering en vitaliteit van je lichaamswater, waar je 85% uit bestaat. Dosering: de hoeveelheid bepaal je gevoelsmatig.

3. Hennepolie: Dit is je brandstof waar je lichaam op kan leven. Dosering: een shot glaasje of meer per dag.

4. Extra toevoegingen(naar gevoel): kokoswater, Inca berries voor de smaak, soms beetje bouillon in heet water voor de lekker, beetje Colloidaal goud en/of zilver.

Reacties (1)
1. 7 jaar geleden door henk Boogaard

Voor mensen met weinig geld is er een apparaatje te koop om water te revitaliseren (www.puuretenenleven.nl). Zelf heb ik laatst een leverzuivering gedaan volgens (Andreas Moritz) maar dan negen dagen met drie zuiverings-dagen met verbluffend effect. Wil dit ook eens ervaren.

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Log in Join