SeeTheLightHouse.org

ACTIVEER JE ZONNEKRACHT! - AANBIEDING + UPDATE

14 Februari 2013 | door Djaï Heijn | 0 reacties |
Met astrologie kun je berekenen welke connecties je hebt met de sterren. Al het leven hier is ontstaan vanuit de sterren en wat is de dichtsbijzijnde ster? De Zon! 'We are Children of the Sun' wordt er ook wel gezegd. Is hier ook een astrologie voor? Zo ja, wat is jouw zonnekracht?

Met de Maya Tzolkin kun je simpel en makkelijk berekenen wat je missie, visie en passie is. Tevens kun je zelf ontdekken wie je vanbinnen bent en hoe je in je kracht kunt staan. Wil jij weten wat je zonnekracht is hier op aarde? Deze aanbieding is op donatiebasis en ik geef met liefde de informatie.

Let wel op! Veel mensen zijn zich bewust van hun zonnezegel in de Maya-astrologie: Dreamspell, maar vaak is dit een berekening die minder van toepassing is op het leven in deze nieuwe tijd. De berekening of telling die hierbij gebruikt is heet: de Dreamspell en berekent de energie van je persoonlijkheid. Dit kan een oppervlakkige benadering zijn van wie je bent, dus ben jij bereid om een level dieper te gaan? 

Zo ga ik te werk:

- Ik kijk naar de Drie-eenheid van je zonnekracht: weet wie je bent, wat je drijft en hoe je in je kracht komt.

- ik bereken je missie en hoe je hoge zonnekracht het beste kan manifesteren.

- ook kijk ik naar welk pad je beloopt richting 'thuiskomen' en welk thema jouw een subtiele flow geeft.

Aanbieding op donatiebasis : 

Wil jij jouw berekening van je zonnekracht vanuit de Maya Tzolkin? Mail dan je geboortedatum + naam naar djai@seethelighthouse.org 

Bel of Skype: Mail ook een datum + tijd voor jouw 'zonne-activatie' gesprek. Bellen: 06-45159602 of Skype.            

In 15-20 minuten kan ik je uitleggen wat de belangrijkste focuspunten zijn voor je zonnekracht.
Wanneer je elkaar aankijkt en/of spreekt, kunnen woorden beter overkomen en kunnen we gelijk zonne-energie opwekken! Na ons gesprek kun jij geven wat zuiver voelt en ik doe het met liefde op donatiebasis.

Met Liefde,

Djaï

Reacties (0)
Om een reactie te kunnen plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Log in Join