SeeTheLightHouse.org

BEZOEK AAN MASARU EMOTO - ONZE KINDEREN ZIJN DE TOEKOMST

20 Maart 2013 | door Thomas Hawker | 0 reacties |
Afgelopen weekend in Glasgow heb ik een heerlijke combinatie ervaren van business, pleasure en een beetje graven in mijn roots. Het kan namelijk nog zo zijn dat mijn vader van Schotse afkomst is.

Het stukje "business" werd ingevuld door de presentatie van de wereldberoemde Dr. Masaru Emoto. We hebben het bij de water workshops en op deze site vaak over deze man gehad, dus ik vraag mij af of er nog een introductie nodig is. Even kort dan zodat iedereen zeker bij is.

In 2004 kwam de film "What The Bleep Do We Know" uit. Er werd op een hele toegangkelijke manier uitgelegd wat de principes van Quantum Fysica zijn en hoe jouw intentie de realiteit waarin je leeft creëert. Emoto kwam daarin voor vanwege de foto's van water kristallen die hij had gemaakt, die reageerden op emoties en woorden. Zowel positief als negatief hebben uiteenlopende effecten op de water kristallen. Kortgezegd: projecteer de Liefde dan ontstaan de mooiste structuren. Haat, Angst, boosheid etc. brengen de structuur van water ernstig in de war. Ben je hier nog niet bekend mee zoek zijn naam even op bij YouTube. Het staat er vol mee.

Sindsdien heeft Emoto een bijzonder pad gelopen. Hij heeft vele wereldleiders ontmoet en wordt gezien als een icoon voor de vrede. Zijn boodschap is duidelijk: wij en onze aarde bestaat voor meer dan 70% uit water. Dus de wijze waarop het water reageert op positief en negatief, dat gebeurt ook bij ons in ons lichaam. Willen wij daadwerkelijk vrede, dan hoeven wij alleen het water te zegenen, daarvanuoit zal al een grote verandering kunnen komen. We weten ook wat er met ons gebeurt als het water percentage in ons lichaam onder de 50% zakt? Juist, we verlaten de planeet (sterven) want we hebben niks meer om ons hier in leven te houden.

Ik ben ondertussen wat boeken en films over deze materie verder...dus voor mij was het zeker de moeite om een stukje te reizen. Het was heerlijk om persoonlijk de lichte energie van dit icoon te voelen. Emoto blijft ondanks de omvang van zijn levenswerk erg bescheiden, maar wel met een grote knipoog. Hij is de hele tijd moppen aan het tappen, zit zijn tolk en medesprekers in het ooitje te nemen. Ik heb mij echt geweldig vermaakt ! Luister hier naar een stukje opname van zijn presentatie dan zal je ook wat kunnen afstemmen op de sfeer die er hing.

Audio Opname Presentatie Emoto

Er waren natuurlijk ook nieuwe ontwikkelingen. De directeur van het HADO centrum in Duitsland, de heer Rasmus Gaupp-Berghausen, heeft ondertussen duizenden foto's gemaakt van waterkristallen en er is nooit een hetzelfde. Alle omgevings trillingen zijn van invloed en geen twee situaties zijn ooit precies hetzelfde. Dit maakt het voor de wetenschappelijke sceptici onmogelijk om iets 100% te herproduceren. En daarom wordt het werk van Emoto in deze wereld verworpen. Is dit terecht of gewoon kortzichting? Er wordt in deze beredenering natuurlijk niet verder gekeken dan de tastbare wereld.

Rasmus heeft ontdekt dat muziek nog altijd het grootste effect heeft op het water. Aangezien wij als mens ook geluidsgolven soms zelfs kunnen voelen kan ik mij dit wel voorstellen. Op de tweede plaats komt het hart. Een gezond sterk hart heeft een grote hartritme variatie (HRV). Dit betekent dat elke keer dat je hart klopt dit nooit twee keer met hetzelfde tijdsinterval gebeurt. Op basis van deze wetenschap heeft Rasmus een machine ontwikkeld die op basis van de HRV van een persoon licht en geluid genereert. Zij hebben het Sound of Soul genoemd. De opnames die hij liet horen waren daadwerkelijk schitterend, en geen twee zijn hetzelfde. We hebben allemaal een eigen uniek geluid. De apparatuur wordt gebruikt om mensen die een ongezond HRV hebben  te trainen. Dit bevordert het zelf herstellende vermogen en het immuum systeem. Het kan ook worden ingezet om mensen "uit het hoofd" te krijgen, en meer in het NU. Hierdoor worden bijvoorbeeld innerlijke spanningen en angsten losgelaten. Er gebeurt nog veel meer, maar het belangrikste is denk ik wel het “hartverwarmende” geluid wat iemand zelf produceert. Wauw...ik wil ook wel eens weten hoe ik zelf klink !

Het grappige was dat in de pauze zelfs het bekende Kangen water werd geschonken. Wat was ik blij om mijn flesje te mogen bijvullen. Na afloop van de presentatie kreeg ik zelf 5L mee om de rest van mijn verblijf in Glasgow een beetje te overbruggen. Geweldig dat dit water al op vele plekken ter wereld te vinden is. Zeker gezien de boodschap van Emoto is dit ook een mooie ontwikkeling...

Of we het nu over woorden, emoties, hartfrequenties of muziek hebben; het draait allemaal om trilling. De waterkristallen die Emoto fotografeert zijn een fysieke manifestatie van de uitgezonden trillingen. Zo ziet hij het na veel over dit onderwerp te hebben gesproken over de hele wereld. Al meer dan 1000 seminars in meer dan 75 landen. Om het water in ons lichaam blij te maken werd er door een Chinese studente die nu even in Glasgow woont een prachtig stuk gespeeld. Speciaal voor Emoto geschreven. Ik heb hier de opname geplaatst zodat jullie ook even lief kunnen zijn voor het water in je lichaam...de geluidsfrequenties zjn erg helend...

Luna Li - Song for Emoto

Emoto legde veel nadruk op het Emoto Peace Project. Doormiddel van deze stichting wil hij alle kinderen op de wereld voorzien van het boek “The Message of Water - For Children”. Hij wil hiermee bijdragen aan een volgende generatie die zich bewust is van de kracht van water. Wat dit voor onze samenleving en moeder aarde zal doen is immens. De video hieronder zegt voldoende...sorry voor het trillende handje ;-) Ik moedig iedereen aan een kijkje op de site te nemen om te zien op welke manier er bijgedragen kan worden...

Er werd nog veel meer wijsheid en bewustzijn gedeeld. Dit deel ik graag met jullie op een van de komende water workshops: die een speciaal EMOTO tintje zullen krijgen...ik hoop jullie daar allen te zien !

Zie voor de Water Workshops: http://seethelighthouse.org/evenementen

Reacties (0)
Om een reactie te kunnen plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Log in Join