SeeTheLightHouse.org

DE CYCLUS VAN LIEFDE EN DANKBAARHEID

03 Oktober 2012 | door Thomas Hawker | 0 reacties |
Dat Dr. Masaru Emoto heeft laten zien dat de trilling van Liefde en Dankbaarheid de aller zuiverste geometrien in water creeërt begint steeds bekender te worden.

Gezien het (r)evolutie proces waar wij als mensheid nu op het snijvlak van staan, is het erg interessant te onderzoeken welke rol water in dit geheel kan spelen, of misschien altijd al heeft gespeeld?

Liefde en Dankbaarheid is de allerhoogste trilling in het universum. Je zou kunnen zeggen dat het doel van het leven in essentie is om hier weer voor 100% mee in verbinding te komen, als dat niet al zo is natuurlijk. De schoonheid van ongerepte natuur laat zien dat op vele plekken deze situatie altijd al zo is geweest. Vaak zijn dit de plekken waar de moderne mens in de verste verte niet te zien is...

Het is voor de mensheid misschien wel de uitdaging van dit moment om weer terug te keren naar deze natuurlijke staat, alles wat niet in resonantie is met de trilling van Liefde en Dankbaarheid achter ons te laten en de volgende stap te zetten in onze evolutie. Met de lessen en technologien van de moderne tijd onder de arm.

Het boek “Water en het Universum” van Emoto beschrijft op een hele mooie manier dat er een verborgen boodschap zit in de chemische samenstelling van water: H2O. Dit betekent twee H (waterstof) moleculen en een O (zuurstof) molecuul. Ik zal het hier, wel een beetje op mijn eigen manier, proberen neer te zetten.

Hij beschrijft dat O, zuurstof, als de liefde kan worden gezien die wij nodig hebben om gelukkig en gezond te leven. Als wij die belangenloos uitstralen naar onze medemens, en deze persoon is in staat dit te ontvangen zal er 2 x Dankbaarheid voor terug komen. Je geeft 1 en krijgt 2 terug ! Eentje voor jezelf, en eentje om weer door te geven aan een ander. Zo blijft deze cyclus voortbestaan en spoelt er een golf van Liefde en Dankbaarheid door onze samenleving. Een mooie filosofie. Bij gebrek aan beter heb ik het plaatje uit zijn boek maar ingescand:

Liefde dankbaarheid cyclus

Heb je ooit echt het gevoel van Dankbaarheid doorleefd? Ik krijg zelf dan altijd zin om mooie dingen voor anderen te doen...of iets waar ik blij van word met een ander te delen. Het gevolg is vaak dat er iets moois voor terug komt...als ik op dat moment open sta om te ontvangen dan...

Want het is natuurlijk een grote uitdaging om hier 100% van de dag in te blijven ! Gelukkig voel ik mij ondersteund door de kennis van water en de geometrien die daar in belangrijk zijn. Ik voel de laatste tijd de sterke behoefte om mijzelf daarmee te omringen.

Elke dag voel ik mij weer dankbaar dat ik water tot mijn beschikking heb waar de geometrie van Liefde en Dankbaarheid al in zit. De eerste stap is daarmee al gezet. Elke slok hiervan is op energetische niveau een krachtige affirmatie, terwijl op fysiek niveau de structuur van mij lichaam wordt uitgelijnd met de hexagonale structuur van Liefde en Dankbaarheid.

Je kunt een interview met Thomas Hawker over water bij Niburu Radio beluisteren via de audio speler op deze site.

Wil je zelf in aanraking komen met het geherstructureerde Kangen water? Kijk dan voor een Tap punt bij jou in de buurt via de kaart op deze site !

Deze maand zijn er diverse water workshops gepland. Zie daarvoor onze evenementen pagina.

Reacties (0)
Om een reactie te kunnen plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Log in Join