SeeTheLightHouse.org

DE GROOTSTE STRIJD MOET NOG GELEVERD WORDEN?

01 November 2012 | door Djai Heijn | 0 reacties |
Op deze aarde zijn er altijd al velen geweest die bewustzijn en liefde verspreiden... Zo ook mensen of wezens die het tegenovergestelde willen, zoals angst, controle en macht. Helaas zijn deze wezens van angst en macht de laatste duizenden jaren aan de macht geweest, zowel in het huidige systeem. Alsof er altijd wel een strijd wordt gevoerd over welk bewustzijn de boventoon gaat voeren.

Zodra je jezelf op een dieper en hoger niveau gaat ontwikkelen, kun je merken dat er veel verschuift in jezelf. Je kunt veel duistere stukken over jezelf en anderen ontdekken, maar gelukkig leidt dat jou naar een hoger niveau van Licht en Liefde. Misschien doordat je bewust kiest om vanuit je Hart te willen leven en dichterbij jezelf te willen komen? Kom je daardoor weer telkens goed op je benen terecht en kun je Eenheid ervaren? 

De weg in het leven heeft altijd ups en downs. Soms een diepe put van duisternis, dan weer een hoog vibrerende lichte staat van Zijn... Deze schommeling kent iedereen en dat zorgt vaak voor een snelle ontwikkeling. Maar komt er ooit een tijd dat we die 'downs' en putten van duisternis niet meer nodig hebben om te ontwikkelen of te groeien naar je eigen Hart? Komt er een dag dat we onszelf als veel lichter ervaren en loslaten van alle weerstand?

Zo ja, dan geloof jij in een Gouden Tijdperk waarin we straks zullen leven... Maar wat is er nog nodig om als mensheid daar naartoe te groeien? Stel je voor dat al die schommelingen, licht en duister, niet alleen maar in onszelf tot expressie komen maar in 1 keer collectief loskomen bij de mensheid. Dat er een energie/trilling loskomt waarbij al het duister in ons niet meer kan bestaan en dat sommigen er psychisch en emotioneel er bijna aan bezwijken... Zal dat zich dan uiten in een grote strijd die de wereld even op z'n kop zal zetten(voor een bepaalde tijd) of zal deze ervaring individueel blijven? Uiteindelijk weet ik wel dat we een nieuwe wereld instappen met meer harmonie en natuurlijke groei.

De grote kwestie: Er zijn nog veel duistere machten aanwezig op aarde, terwijl het Licht steeds dichterbij komt. Moet 'de grootste strijd' nog gevoerd worden tussen deze 2 polariteiten?

Hoe ervaar jij dit? Wat denk jij hiervan? 

Wil je hierop reageren: The Lighthouse Facebook

Er gebeurt zoveel in mijn leven(Djai) dat ik er veel 'dubbele gevoelens' aan over houd. Ook bij mensen om me heen is er veel beweging en met velen kan ik wel praten over een nieuwe vorm van (samen)leven. Mijn vraag is: wanneer gaan we dit dan samen doen? Wanneer kan ik alles loslaten van deze oude wereld met beperkingen en verplichtingen en kan ik volledig de dingen doen die ik wil doen voor de wereld? 

Bedankt voor dat je hier nu bent op aarde... :)

Djai Heijn 

Reacties (0)
Om een reactie te kunnen plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Log in Join