SeeTheLightHouse.org

DE LEVENSGENIETER!

07 Januari 2013 | door Djaï Heijn | 0 reacties |
Het mooiste winkeltje van NL zit in Utrecht waar alles draait om het verhogen van je levensenergie. Koffie, zout, olie, water, sieraden, instrumenten, consulten, gesprekken en ja... Zelfs bier en wijn zijn hier stimulerend voor je energetische gezondheid :)

Kom langs en ervaar het!

Natuurlijk mag je alles op je eigen manier doen en is het belangrijkste dat we samen genieten van de tijd dat je er bent!


Maar toch is er iets bijzonders aan de hand in dit winkeltje De Levensgenieter:

- De grond verf bevat Violet Tourmalijn wat inhoudt dat je spanningen en negativiteit je lichaam verlaten zodra je een eerste stap zet in de ruimte. Een ontspannen gevoel is vaak het gevolg hiervan :)

- Er is een oude versteende boomstam van meer dan 5 miljoen jaar oud(!) geplaatst in de grond van het consultenkamertje achterin. Zodra je erop gaat staan kun je een sterke aarding voelen en beter leren gronden.

- Er lopen 3 leylijnen(=meridianen van de aarde) door het winkeltje. Hierdoor wordt de energie en de sfeer als zeer positief ervaren door de meeste mensen. Letterlijk een oplaadpunt! 

Dit is voor mij al genoeg reden om langs te komen! Maar ben je van je zelf meer een levensgenieter die houdt van lekkernij? Hieronder een paar bijzondere producten die niet alleen lekker of waardevol zijn maar ook nog is kunnen bijdragen aan een gezond lichaam, geest en energie.

Dit is de gedachte erachter: Alles heeft levensenergie en dat kun je meten en pendelen. De waarde(of hoeveelheid) hiervan drukken we uit in 'Bovis-waarde'. Een mens heeft gemiddeld een Bovis-waarde van 6500, een gezond mens rond 7500-8000. Verhoog je Bovis-waarde met de volgende producten:

1. Mastri Birrai Umbri (0.75L): Overheerlijk zacht bier uit Italie dat is gemaakt uit witte bonen, linzen en spelt. Het bronwater wat is gebruikt bij deze unieke bereiding komt van 120 meter diep, dus erg zuiver en energetisch heel hoog voor een biertje...niet? Dit bier kan je blij en lief maken zonder negatieve bijwerkingen. Bovis-waarde: 11000

2. BIO Hennepolie (500ml): Een van de sterkst energetische planten op aarde is hennep en kan je lichaam van essentiele vetzuren voorzien. Ken je ook de reclames van producten die Omega 3 en meer gezonde vetzuren aanbevelen? Echter ALLEEN in Biologische Hennepolie vindt u Omega 3, Omega 6 en GLA (Gamma-Linolzuur) in de ideale verhouding. Belangrijk, want alleen dan kennen deze essentiele vetzuren hun werking. Hennepolie bevat acht essentiele aminozuren, is rijk aan vitamine B en vitamine E. Bijna 90% bestaat uit onverzadigde vetzuren. Bovis-waarde: 23000 (tevens olijfolie te verkrijgen van zelfde waarde en goede kwaliteit) 

3. Colloïdaal Zilver (1L): Het 'natuurlijke antibioticum'. Altijd goed om in huis te hebben, zeker wanneer je griep hebt, last hebt van een virus of bacterie of een wond moet ontsmetten. Het element van de edelmetalen dat krachtig een zuivere boost kan geven aan je immuunsysteem door meer ruimte te creeren voor positiviteit. Maar vooral deze Colloïdaal Zilver heeft (na 2 jaar ervaring)de beste resultaten, uniek! Bovis-waarde: 44000 

4. Schumann Resonantie CD: Verhoog je Bovis-waarde door je leren te verbinden met de trilling van de aarde. Je eigen vitaliteit opwekken door een simpele meditatietechniek! Bovis-waarde: hoeveel je kunt/wil opwekken

5. Gaia Aqua Water Vitalisator: vitaal water uit je kraan, douche en zelfs toilet? Een aansluiting op je hele watersysteem in huis wat de trilling en energie van je water sterk verhoogd! Allemaal hoog trillende kristallen en ook aardse stenen zitten erin verwerkt en het water wordt op een spiraalsgewijze manier(vortex) erdoor gevitaliseerd. Drinkwater of water om mee te wassen? Als je dit belangrijke element van het leven vitaliseert in je zelf, zou je zo minstens 70% van je wezen kunnen veranderen!   Bovis-waarde: 108.000(!) 

Lijkt het je leuk om langs te komen? Tot 15 februari elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag OPEN en zal ik (Djaï) aanwezig zijn om je te helpen.

Belangrijk!: het kan zijn dat ik zelf van het leven geniet elders en soms niet aanwezig ben op de aangegeven OPEN dagen. Dus het is handig om even van te voren te mailen/bellen:

djai@seethelighthouse.org 06-45159602

Nog een levensgenietend nieuwjaar!

Djaï

Reacties (0)
Om een reactie te kunnen plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Log in Join