SeeTheLightHouse.org

DE SCHOONHEID VAN HEXAGONAAL

15 November 2011 | door Thomas Hawker | 0 reacties |
Als je goed kijkt naar de vorm van de Stargate, is het waarschijnlijk opgevallen dat deze bestaat uit een zespuntige ster, oftewel hexagonaal. Hierdoor, ondersteund door de heilige geometrie, wordt de energie van de Dominus Cervix orbs gericht en ontstaat er een krachtig energie veld. Een Mer Ka Ba.

Voordat ik bekend werd met de Stargate was ik al geruime tijd Kangen water drinker. In deze tijd heb ik mij ingezet om vele mensen in te lichten over de kracht van dit water. Hierbij is de hexagonale, zespuntige structuur vaak ter sprake geweest. Dit omdat het voor jouw lichaam de meest natuurlijke structuur is; het water wordt optimaal opgenomen en wordt ingezet in jouw lichaam. Het geeft jouw gezondheid een enorme boost. Kijk je nog verder dan dat, dan kun je de zespuntige, hexagonale structuur op veel meer plekken in de natuur herkennen. Bijvoorbeeld in een bijenkorf wordt de honinggraat altijd in een hexagonale structuur opgebouwd. Honing staat ook bekend als een van de meest voedzame geschenken van de natuur. De hexagonale structuur komt ook terug in de schoonheid van sneeuwvlokken.

Door deze overeenkomsten, en omdat water nu eenmaal het medium is waarmee energie, voedingsstoffen en afvalstoffen in jouw lichaam worden getransporteerd...ben ik erg nieuwsgierig geworden naar de synergie die bereikt kan worden door de Stargate en Kangen water samen in te zetten. Het doel is natuurlijk nog steeds het verhogen van jouw trilling, en het bewustzijn te verhogen. Daar zijn we The Lighthouse voor ;-)

In de film "Water, het grote mysterie" is aan het werk van Dr Masaru Emoto te zien dat water geheugen heeft, en reageert op intentie. Zou dit kunnen betekenen dat het mogelijk is om jouw intentie tijdens een Stargate sessie in water op te slaan, zodat je dit met je mee naar huis kan nemen? De pure, hexagonale structuur van Kangen water moet zeker in staat zijn om als goed medium te fungeren. Dit zou kunnen betekenen dat het mogelijk is om de dagen na jouw bezoek aan de Stargate een slokje te nemen van jouw intentie, en de werking ervan dieper te integreren.

Wij willen dit idee graag verder onderzoeken! Ben je ook nieuwsgierig naar het effect hiervan?

Geef dit dan aan bij het maken van een afspraak bij de Stargate...

Wij zorgen er dan voor dat er een 10L tank met Kangen water klaar staat. Deze zal samen met jou in de Stargate worden gelegd, en je kunt deze na afloop meenemen naar huis.

Liefde en licht, Thomas Hawker

Reacties (0)
Om een reactie te kunnen plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Log in Join