SeeTheLightHouse.org

ENERGY UPGRADE IS ALIVE !

11 Januari 2012 | door Djai Heijn | 0 reacties |
Energy Upgrade is officieel van start gegaan afgelopen zondag 8 januari in Spiritueel Centrum De Roos en met succes! Minstens 150 mensen hebben de hoge trillingen mogen ervaren en iedereen was positief. De meest simpele manier van ‘energetisch opladen’ is gevonden (volgens mij dan…) !

Beluister de Energy Upgrade begeleide meditatie die wij gebruiken bij onze energetische oplaadpunten. Deze kan je vinden in de audio player rechtsboven van deze site.

Wat heb je nodig om jouw energie op te laden? Niets…. Zorg dat je gewoon ontspannen kan zitten en alles gaat vanzelf. Hoe meer jij ontspant, hoe beter energie kan stromen. Zodat het in ieder geval niet blokkeert…

Jouw trilling wordt verhoogd waardoor je meer energie, meer positieve gevoelens en meer ‘Flow’ kan ervaren. Flow is waar positieve gevoelens het meest krachtig in gevoeld worden en waar de meeste groei en ontwikkeling in mogelijk is.

Weet goed dat jouw positieve gedachtes en gevoelens de instrumenten zijn om weer in de Flow te stappen, maar ook van grote invloed is op elke cel in jouw lichaam. Iedereen weet hoe het voelt wanneer je vrolijk, liefdevol en/of gelukkig bent. Het kan handig zijn om dit tijdens ontspanning voor jezelf ‘op te roepen’.

Maar alles is oke, laat het lekker stromen en weet dat je in essentie, in de kern, al heel hoog in trilling bent. Een gevoel van Liefde en Geluk is meer dan een logisch gevolg na het toepassen van een ‘trillings verhogende’ techniek. Want deze gevoelens zijn hoog in trilling. Het zit al in je, het hoeft alleen weer aangezet te worden en de energie hier op aarde is al hoog genoeg om altijd mee te kunnen opladen.

‘Ontspan, open je hart en go with the flow’

Samen creeren we de positieve energie voor onszelf, elkaar en de wereld !

Doe je mee?

Liefde en Licht, Djai Heijn

Elke dinsdag is Energy Upgrade @ Lighthouse Amsterdam

Kijk voor meer informatie op de Energy Upgrade pagina

Reacties (0)
Om een reactie te kunnen plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Log in Join