SeeTheLightHouse.org

ERVARINGEN VAN ASTRUM STARGATE NIBURU

16 Maart 2011 | door Niburu.nl | 0 reacties |
Na enkele maanden vol behandelingen gaan de ontwikkelingen bij Niburu Health razendsnel.

We hebben al vele mensen een hele fijne ervaring kunnen bieden met resultaten op het gebied van gezondheid en bewustzijn die onze verwachtingen overstijgen.

Voor iedereen is de stargate ervaring weer anders: van een gevoel van vrede en rust tot een heftige energetische behandeling voor fysiek herstel. Wat bij iedereen opvalt is dat mensen stralen, meer kleur op hun gezicht hebben en met een glimlach uit de stargate komen.

Een waar energiebad wat mensen in staat stelt om hun zelfherstellend vermogen en hun lichtveld te activeren. Gaten in de aura waar negativiteit, zowel van andere mensen als elektromagnetische straling, makkelijk doorheen kunnen komen worden opgevuld met energie wat ervoor zorgt dat je sterker in het leven kunt gaan staan met de kracht om je hart te volgen.

We hebben mensen met een burn-out binnen zien komen waar drie weken later geen spoor meer van te bekennen was. Er zijn mensen met zware chronische klachten die na een aantal stargate-sessies een grote verlichting van pijn en een verbetering van het gehele systeem ervaren. We zien verbeteringen op het gebied van huidproblemen, suikermetabolisme, nervositeit, depressie, onzekerheid, slapeloosheid, nek- en rugklachten, enzovoorts.

Golven van energie blazen door blokkades heen. De mooiste resultaten zien wij als mensen ervoor kiezen om negatieve energie die loskomt en de mentaal-emotionele patronen die daar een rol in spelen los te laten. We horen vaak dat mensen vaak wel bewust waren van bepaalde patronen en negatieve gedachten, maar eindelijk voor het eerst de energie hadden om dat los te laten en te gaan voor datgene wat goed voelt.

Daar ligt de sleutel, de essentie voor gezondheid en geluk waar we allemaal zo hard naar op zoek zijn. De programmering van ons maatschappelijk systeem die zo vaak overtuigingen creëert van vastzitten in werk, relaties, enzovoorts. Vast in het systeem, terwijl het juist de bedoeling is om onze dromen achterna te gaan, ons hart te laten spreken en gelukkig te worden van de dingen die we doen en dit te delen met elkaar.

De technologie waar Niburu Health zich op baseert speelt een belangijke rol bij het verhogen van onze trilling, wat de mensen uiteindelijk zelf doen en dat is zo mooi. Mensen maken de keuze en de stargate voorziet ons van de energie waar wij bewust om vragen en voor kiezen. Daarbij kunnen wij zeggen dat wij meer dan ooit hulp krijgen van energieën buiten deze dimensie, om mensen te voorzien van de energie die nodig is voor fysiek en mentaal-emotioneel herstel.
In de stargate is zo veel energie aanwezig uit de hogere dimensies dat verhogen van bewustzijn voor veel mensen in een stroomversnelling komt. Vele ervaringen gaan terug naar vorige levens, bestaan uit contact met lichtgidsen of andere wezens uit de hogere dimensies zoals dolfijnen en buitenaardsen. Geniet hieronder van de hartverwarmende verhalen van enkele mensen die hun stargate ervaring wilden delen met de rest van de wereld.

Voor meer informatie of het boeken van een behandeling (tevens te declareren bij een aanvullende zorgverzekering), kunt u contact opnemen met Niburu Health, Birkstraat 136, 3867 HM te Soest, telefoonnummer: 06-41830301

Alle goeds,

Team Niburu Health

---

Ik had het gevoel alsof er sterk aan mijn lichaam getrokken werd, een enorme golf van energie die door mij heen ging, meteen bij het gaan liggen.

Dit hield aan en was bijna ondraaglijk. Ik kreeg hoofdpijn en ervaarde sterke tintelingen in mijn handen. Het voelde aan alsof er aan mijn zwakke plekken ‘gewerkt’ werd.

Ik heb overbelaste pezen in mijn handen en vanaf mijn 13e af en toe migraine. De hoofdpijn komt ook altijd voort uit mijn nek waar ik ook pijn ervaarde in de stargate.

Dit alles trok weg. Toen ik bij kwam was ik in diepe rust en ik liep op wolken.
Hannes

---

Allereerst bedankt dat ik in de stargate heb mogen liggen, ik was erg gespannen voordat ik er in ging. De eerste minuten dwalen gedachten door me hoofd met de vraag ‘wat ga ik voelen of meemaken’, na een minuut of 5 gaf ik me over door mijn gedachten op nul te zetten alsof ik wilde slapen.

De tonen in de muziek drongen door mijn lichaam, ik voelde en zag in vlagen hoe een sterke energie tot mijn lichaam kwam. Een wezen verscheen voor mij, ik kan niet beschrijven hoe het er uitzag, het was meer een gevoel, ik heb moeite gedaan om het wezen in detail te zien, maar lukte niet, een golf van energie kroop vanuit mijn voeten naar mijn hoofd, vanaf daar begonnen tranen langs mijn hoofd te vallen.

Ik werd de ruimte in gelanceerd en kreeg de kans om onze aarde van bovenaf te zien, ik zag de hele bol met veel bewolking. Ik kreeg korte visioenen van bomen die gekapt werden, fabrieken die chemische troep de lucht in dumpten en na die afschuwelijke visioenen kwam ik in een zweefmode, ik voelde het bed, de deken niet meer, en het voelde aan alsof ik zweefde.

De 2 kristallen bollen in mijn hand veranderden naar 2 werelden: links een kwade wereld, rechts een mooie wereld. Ik legde mijn focus op een mooie wereld en fantaseerde hoe voor mij die nieuwe wereld er van dichtbij uitzag, naarmate tijd vorderde viel mijn linker arm uit. De kwade wereld dus. Dit was een rare ervaring, ik voelde dat ik liefde vanuit de rechterhand naar de linkerhand moest sturen, alsof liefde het kwade moest overwinnen.

Dit was een zware strijd, mijn rechterbeen begon nu zelfs te trillen. De linker bol viel uit mijn hand en ik hiel alleen nog maar de mooie wereld vast.

Ineens werd ik terug naar onze mooie planeet gestuurd en was ik weer terug, op dat moment kwam jij de kamer binnen om me wakker te maken. Ik heb geen een moment geslapen, dus het was geen droom ofzo.

De eerste 30 minuten moest ik nog even bijkomen, mijn gezicht voelde deels verlamd, met name onderlip, mijn nekpijn was wel over. Ik heb nog uren lang genoten van het intense gevoel in mijn lichaam!

Michael

---

De stargate is een geweldige ervaring, ik heb heel veel energie gekregen en tijdens de sessie zag ik straling van het hele kleurenspectrum. Er werd veel aan mijn hoofd gewerkt, continu voelde ik warme energie door mijn hele lichaam stromen.
Later voelde ik dat er aan mijn linkerbeen en zij werd gewerkt, kreeg ook nog in een flits een gezicht van een voor mij onbekende man te zien. Daarna hoorde ik goedemorgen op de achtergrond, dat was Jessica. Voor mijn gevoel was de tijd voorbij gevlogen. Ik kwam omhoog en voelde me wat licht in mijn hoofd en nog geweldig veel energie door mijn heen stromen.

Een aanrader voor iedereen. Ik ging er niet met een speciale bedoeling heen, heb het gewoon over me heen laten komen, ik denk dat dat de mooiste instelling is.

Bedankt Jessica en Jeroen.

Peter

---

Stargate: bij binnenkomst al voelde ik wat een energie hier aanwezig is. Toen ik eenmaal op de behandeltafel lag, zetten Kristine en Jeroen een "veld" neer en al luisterend naar prachtige muziek onderga en ervaar ik vervolgens wat er plaatsvindt.

Met 2 kristallen bollen in mijn handen, om te aarden, ervaarde ik hoe intens koud deze waren en steeds maar kouder werden...het kostte voor mijn gevoel heel wat tijd alvorens ik hierdoor niet meer afgeleid werd en langzamerhand voelde ik me enorm naar de aarde getrokken, ik zakte steeds verder in de behandeltafel en tintelingen en energie gingen via voeten richting mijn stuitje waar het heel erg warm werd.

Van daaruit werd de warmte verder over het lichaam uitgespreid, eigenlijk uitgerold (ik kreeg het gevoel van een zachte prettige stoomwals die over mijn lijf trok en in mijn lijf allerlei tintelingen en warmte veroorzaakte), ik kon precies volgen waar de energie in mijn lichaam werkzaam was.

Langzamerhand verloor ik het gevoel een lichaam te hebben en werd alles één zwaar en massief geheel (en de bollen in mijn hand voelde ik niet meer). Het was als een auto die door de wasstraat gaat en alle alle kanten gereinigd werd, echter in dit geval zowel van binnen als buiten...een fantastische ervaring die ik iedereen zou gunnen!!

En het werkt nog steeds door...in januari ga ik beslist voor een hermeting en hoop ik nog eens in deze stargate te mogen vertoeven.

Ontzettend en hartelijk bedankt voor deze bijzondere ervaring!

Liesbeth

---

Mijn eerste ervaring met de Stargate tijdens de thema-avond gezondheid 21 januari 2011. Er wordt deze avond uitgelegd en verteld door behandelaars en mensen die een behandeling in de Stargate hebben gehad.

Ik heb er al veel over gelezen en gehoord, nu worden we ook uitgenodigd een minuut of 6 in de Astrum Stargate te mogen plaats nemen.

Zitten of liggen. Na 20 seconden ga ik toch maar liggen. Eerst ben ik nog wat aan het denken en bezig mijn energie door mijn lichaam te sturen. Dan bedenk ik me dat ik niks hoef, alleen maar ervaren. Ik word rustiger en neem alleen nog maar waar. Er valt een liefdevolle deken van zachtheid en overgave over mij.

Ik heb ook twee kleine glazen bollen in mijn handen. Ik krijg een heel lichte tinteling in mijn handen. Ik voel dat mijn energielichaam meer gecentreerd wordt. ‘Ik’ kom als het ware beter, meer midden in mijn lijf. Uit mijn voeten groeien witte energetische wortels tot in de aarde. Er klinkt muziek uit een CD speler rechts in de ruimte, dat trekt me een beetje uit het centrum van de Stargate.

Later hoor ik dat bij een normale behandeling je een koptelefoon op kan hebben, dan blijft de aandacht meer in jezelf denk ik, maar ik laat het weer los. Ik zak dieper weg in ontspanning in een diepere trance. Op dat moment vraagt de behandelaar: "Wat voel je?" Dus ik kom weer meer in mijn dagbewustzijn om hem wat te kunnen vertellen.
Daarna zak ik weer in een diepere rustigere staat van bewustzijn. Het is als of ik een andere dimensie in ga, een andere ruimte, samen met de 2 behandelaars die om mij heen staan zijn we in een andere dimensie net alsof we uit het gezamenlijke aardse collectieve bewustzijn even ergens anders zijn, waar weet ik niet, maar het voelt fijn en ik ervaar ook aanwezigheid van anderen: lichtwezens.

Ik voel ook een kriebeling aan mijn been en liefde en zelfvertrouwen. Ook bij mijn onderste twee chakra’s voel ik veel energie, ik krijg weer meer contact met mezelf. Dan vertelt de behandelaar dat de tijd om is en mag de volgende even ervaren hoe dit is. Ja het voelt alsof je meer geaard bent.

Mijn hulpvraag, intentie, toen ik de Stargate in ging was ook om te groeien in bewustzijn, om een oud patroon te transformeren, los te laten. Ik heb het verlangen mijn medemens, vooral ook vrouwen meer vanuit liefde, bewondering en overvloed te benaderen.

Vanuit een eigen tekort of onzekerheid hunkerde ik nog wel eens naar aandacht en seks en was niet altijd openlijk in mijn benadering hierover. Mijn verlangen is de ander te zien als het lichtwezen dat zij is, het goddelijke in de ander te zien, te eren vanuit mijn eigen besef van overvloed.

Ik voel dat in de Stargate iets veranderd is, gegroeid, ik kan nu op een veel ontspannender, liefdevollere manier contact maken met de ander. Ik zie zoveel meer licht in de ander én ook in mijzelf. Ik hoef alleen nog maar te geven vanuit een blij gevoel. En omdat ik zo makkelijk kan geven en dat uitstraal trek ik het ook aan. Ik ontvang ook zo veel liefde.

André

---

Een Woord over de Sterrenpoort
En zo komt de dag
dat ik op afspraak naar Wolvega mag.
Rustig rijdend zonder veel gedachten
over wat ik van de Astrum Stargate kan verwachten.
Aangekomen voelt de sfeer ontvankelijk aan
met fijne begeleiders warm en spontaan.
Wat een ongelooflijke diepe ervaring,
om daar woorden aan te geven is een fijngevoelige uitdaging.
Op het moment dat ik op de tafel ga liggen in het midden van de Stargate, komt er gelijk een weldadige wollen rust over me heen. De begeleiding geeft een korte uitleg en ik laat me meenemen in de zachte klanken van de muziek.
Steeds meer loslaten. Een gedachteloos wegzakken in ontspanning.
En zo in het donker ontvouwt zich de innerlijke weg.
Allereerst zie ik van alle kanten de energiebundels op me instralen.
Langzamerhand ontstaat er rond m’n buik een cirkelbeweging die mijn hart doet openen.
Door de intense Liefde en kwetsbaarheid wellen de emoties op.
Meer en meer voel ik me oplossen.
Binnen wordt buiten en buiten wordt binnen,
een schoonspoeling door golven van energie.
M’n lichaam zakt al vloeiend in Moeder Aarde,
en wordt uiteindelijk volledig opgenomen in haar Schoot.
Wat een ontspanning, wat een Eenwording.
Crystalclear.
Een ervaring die met Niets valt te vergelijken.
Zo Niets, zo minuscuul, zo transparant.
De dimensies ervaar ik zo in de samensmelting met Moeder Aarde.
Een totaal nieuw inzicht.
Na deze lange reis wordt ik door de begeleiding weer gevraagd om terug te keren.
Het eerste woord dat door m’n keel komt is:
Nanogevoel
Iedere cel is doorstraald, een herboren en kerngezond gevoel.
Nu na een week voel ik een blijvende verandering.
Ben meer aanwezig, voel helderheid van Geest en kan daarnaast minder met mist en oneerlijkheid omgaan.
Voel zo’n drive om het Vuur van m’n Hart te leven. Om Waar te zijn.
Waarde op Aarde! (eartheart)
In Dankbaarheid, Klaas

---

Op 16 december heb ik bij jullie een Astrum stargate therapie gehad. Dit was fantastisch. Nu bijna een week later voel ik me nog steeds fijn, af en toe voel ik nog steken in mijn 3e chakra maar ik heb begrepen dat dat nodig is en dat er nog steeds aan me gewerkt wordt. Ook begin ik meer voor mezelf op te komen. Wonderbaarlijk hoor! Een echte aanrader!
Anita

---

De Astrum Stargate behandeling was een hele fijne en prettige ervaring. Ik had de uitgebreide behandeling gedaan, waarbij je fysieke en mentale-emotionele energieveld wordt gescreend en langer in de Stargate verblijft. De screening ging vooraf de behandeling. Uit de test bleek dat mijn chakra’s redelijk goed op een lijn zaten en dat mijn fysieke en mentale-emotionele energievelden er ook opzich goed uitzagen.

Tijdens de behandeling voelde ik een aantal pijnscheuten in mijn hoofd en werd mijn heup een paar keer ‘gecorrigeerd’. Ook tintelde mijn lichaam tijdens de behandeling. Maar het fijne was het moment dat mijn hart begon te ‘(glim)lachen’, er was een heel blij, vreugdevol gevoel in mijn hart. Na afloop verliet ik het hoofdkantoor met een glimlach op m’n gezicht en in mijn hart.

Groeten,
S.E.

---

Mijn ervaring in de Astrum Stargate

Op een winterse dag was ik onderweg naar het Niburu hoofdkantoor, een beetje te laat vanwege de sneeuw. Ik vond het best spannend omdat ik niet goed wist wat ik kon verwachten. Ik volg Niburu al jaren en toen ik het artikel las over de stargate heb ik geen moment getwijfeld, ik heb mij meteen aangemeld, waarom wist ik eigenlijk niet. Ik wist ook niet zo goed wat ik mij er bij moest voorstellen. In het artikel werd gesproken over een heilige geometrie met kristallen bollen waar je in moest liggen. Ik had in mijn hoofd een stellage in de lucht bedacht en vond het eerlijk gezegd een beetje vreemd, maar ik voelde mij aangetrokken tot het doel een hoger bewustzijn te bereiken. Precies wat ik nodig had.

Ik kwam aan op het hoofdkantoor en werd meteen hartelijk begroet en liep naar binnen. Ik was onder de indruk van het pand, ook al kon je zien dat er nog aan gewerkt moest worden. De sfeer en energie is bijzonder warm en het maakte mij ook vooral heel blij dat Niburu zo ver is gekomen. Ik moest een tijdje wachten omdat ik niet de enige was die te laat was, maar dat was niet erg, er werd goed voor mij gezorgd. Ik had inmiddels een intakeformulier ingevuld en deze heb ik samen met Kristine (de begeleidster) doorgenomen.

Vervolgens werd ik meegenomen om een meting te doen. Kristine legde uit dat met deze meting, waarbij je energieniveau wordt gemeten d.m.v. een foto van je vingertoppen, kan zien hoe je er mentaal-emotioneel en fysiek voorstaat. Aan de hand van de afbeeldingen vertelde ze bijvoorbeeld dat mijn milt niet een optimaal energieniveau had; ik zet mijzelf vaak op de 2e plaats. Heel herkenbaar! Het was een leuk gesprek, waarbij Kristine mij helemaal op mijn gemak stelde, en vooral helder en nuchter uitleg gaf. Even later kwam Jessica, een medewerkster van Niburu, aangeschoven en werd mij verteld dat ik de Astrum Stargate in zou gaan.. spannend!

De stargate kamer was prachtig, helemaal niet zo ingewikkeld als ik mij had voorgesteld. Een warme (letterlijk en figuurlijk!) kamer, met een behandelbed en op de grond de houten constructie van twee in elkaar vallende sterren, met daarop de kristallen bollen. Ik ging liggen, kreeg een dekentje, er werd muziek aangezet en ik kreeg nog twee kleine bollen in mijn hand: om op aarde te blijven. Wat ik vooral heel prettig vond was dat Kristine en Jessica aangaven dat ik gewoon kon doen wat ik wilde, als ik de muziek zachter wilde kon ik dat doen via de koptelefoon en als ik de ballen zat was kon ik ze gewoon neerleggen. Ik vind dat heel prettig, want straks lig je daar, niemand in de kamer en durf je nauwelijks te bewegen!

Ik voelde vrij snel al een overweldigend gevoel van warmte en aanwezigheid. Ik dacht nog wat een fijn gevoel, dat zal vast het liefdevolle energieveld zijn waar Kristine en Jessica het over hadden. Ik hoorde, zag of voelde geen aanwezigheid, ik wist het gewoon. Toen begon al snel het nadenken bij mij, ik begon te twijfelen over wat ik voelde en moest mezelf constant terugroepen om te ontspannen en in het moment te blijven. Ik vind dit moeilijk omdat ik vaak alles wil beredeneren en wegwuif, maar het ging redelijk.

In mijn lichaam voelde ik overal kleine samentrekkingen en steekjes. Dit was niet pijnlijk, ik had echt het gevoel dat mijn lichaam aan het werk was. De muziek had ik inmiddels veel zachter gezet, omdat het te intens was naarmate ik meer ontspande. Op mijn buik had Kristine iets neergelegd, bij de chakra’s die wat uit balans waren. Op die plek voelde ik een golvende energie, heen en weer bewegen, alsof er iemand boven me stond die de chakra’s behandelde. Ik werd teruggebracht naar herinneringen uit het verleden, zelfs een vorig leven, en het voelde echt als een verwerking, het is goed zo, de pijn en angst kan ik achter mij laten.

Zo ging ik drie kwartier door allerlei fasen heen. Voor mij was het een leerervaring omdat ik tot allerlei inzichten ben gekomen, kleine dingen met grote gevolgen. Ik moet meer op mijzelf vertrouwen, ook al zie ik niets, het weten is genoeg. Vlak na het moment dat ik mijn koptelefoon had afgezet, omdat de muziek al een tijdje uit was en ik voor mijn gevoel ook klaar was, kwam Kristine binnen.

Ze liet me rustig bijkomen en nam de tijd om mijn ervaringen door te nemen. In een ander kantoor gaf ze mij de afdrukken van de meting, die ik mee naar huis mocht nemen en vertelde dat ik nog een keer terug mag komen om gratis een nieuwe meting te doen. Dit ga ik zeker doen en ik ben benieuwd naar de resultaten! Niburu, Kristine en Jessica bedankt!

Groetjes Laura

Bron: Niburu.nl

Reacties (0)
Om een reactie te kunnen plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Log in Join