SeeTheLightHouse.org

HEERLIJK WEERTJE VOOR EEN GOED BOEK

30 Juli 2013 | door Thomas Hawker | 0 reacties |
Het is de afgelopen weken prachtig weer geweest en wat is dan beter dan het lezen van een mooi, inspirerend boek...

Zelf deel ik in deze video iets over het boek waar ik zelf in heb gezeten, en ik merk al dat als je op dat thema afgestemd bent dan vind je vele andere mooie dingen die dat stukje "werkelijkheid" in stand houden...

Welke mooie verhalen zijn jullie aan het lezen tijdens deze fijne vakantieweken?

Afgelopen zaterdag ben ik lekker naar Belgie geweest naar het jaarrlijkse "Tomorrowland". Feestgangers van over de hele wereld komen een weekend lang hun vlaggen laten wapperen op house-beats. Een van de mooie dingen van het festival vind ik hoe de organisatoren een ware fantasiewereld hebben neergezet.

Op de video schermen zijn vaak geometrische patronen te zien, en fibonacci reeksen. Dat getuigt in mijn ogen van een hoog bewustzijn...prachtig !

De "gastvrouw" op de volgende video deed mij zelfs wel een beetje aan Anastasia denken, luister maar heel goed naar de wijsheden die zij met het publiek deelt ;-)

Reacties (0)
Om een reactie te kunnen plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Log in Join