SeeTheLightHouse.org

HET WATER ONDERZOEK VAN DR. MASARU EMOTO

28 Januari 2012 | door Thomas Hawker | 0 reacties |
Alles dat bestaat heeft een trilling. De wetenschap kan dit niet ontkennen. Trilling is gewoon een ander woord voor Energie.

Je kunt je afvragen hoe trilling, of energie, zich verplaatst? Dr Masaru Emoto gelooft na acht jaar onderzoek naar de schoonheid van water dat water hier een hele belangrijke rol bij speelt.

Volgens hem staan de hexagonale vorm die hij bij natuurlijk water heeft ontdekt voor de levenskracht van Moeder Natuur.
Hij zegt ook dat de afwezigheid van deze hexagonale structuur kan gezien worden als een teken dat de levenskracht ernstig is aangetast in het gebied waar het water vandaan komt.

In de onderstaande documentaire kun je zien hoe Emoto zijn water onderzoek heeft verricht en de resultaten daarvan. Hij heeft wonderlijke ontdekkingen gedaan van de invloeden van muziek, woorden en intentie op de structuur, en dus levenskracht van water. Zowel positief als negatief.

Met deze kennis heeft hij meer dan 15.000 patienten behandeld waarvan vele vooruitgang hebben geboekt alleen al door de inzet van haxagonaal water. De sleutel is in zijn ogen het correct afstemmen op de levensenergie van de patient, en dat met behulp van water weer te herstellen !

Dit is iets wat je zeker gezien moet hebben en daardoor zal jouw kijk op het glaasje water uit de kraan voorgoed veranderen...

Wil je zelf in contact komen met hexagonaal water? Kijk dan in The Lighthouse kalender voor de aankomende Kangen water Events, of kijk in ons Locatie overzicht voor een Kangen water Tap Punt bij jou in de buurt.

Reacties (0)
Om een reactie te kunnen plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Log in Join