SeeTheLightHouse.org

IN ALLE VRIJHEID 'VASTEN'

14 Februari 2013 | door Djaï Heijn | 0 reacties |
In november heb ik (Djaï) 9 dagen gevast met alleen hennepolie, vitaal water en Keltisch zeezout. Vanuit deze basis heb ik een snelle verdieping kunnen maken en kon ik effectief ruimte maken om me vrijer te voelen. Een meeste magische reis waarbij de eerste 3 dagen erg uitdagend en neerslachtig waren... Gelukkig is de ervaring van de meeste mensen zo en zijn de rest van de dagen, na de eerste 3, veel makkelijker en verrijkend. 

Waarom zou je dit doen?

Ben jij iemand die van groeien en ontwikkeling houdt, je systeem trainen voor vitaliteit? Heb je behoefte aan meer doorstroming en ruimte in je gezondheid? Of ben je benieuwd naar een bijzondere mentaal/emotionele en spirituele verdieping en ervaring? Als je antwoord JA is op 1 van deze vragen, dan kan dit 'dieet' een interessante traject zijn om op je eigen manier naar een next level te gaan!

Weet dat je dit aankan, geloof in je eigen kracht van je lichaam en geest, laat alle beperkingen/grenzen en overtuigingen los, ga voor de ultieme Flow!

'Je bent wat je eet' en met dit dieet kun je scherper leren voelen wat VOEDING met je doet...

De eerste 3 dagen kun je verwachten:

- Dat je hoofd en gedachtes moeten wennen aan het feit dat je geen eten nodig hebt om energie te krijgen. Je kunt tijdelijk weerstand in gedachten en gevoel ervaren.

- Je lichaam gaat ontgiften en dat je dat goed kunt voelen in je lichaam en organen.

- Alles wat je wil doen kan moeilijker gaan en je kunt je lusteloos voelen(maar dit is niet altijd het geval!).

Hierna kun je tot en met dag 6 een goed doorstromende vitaliteit ervaren. Je kunt dingen makkelijker en zonder weerstand doen. Zelf had ik een energie van een planeet die ervoor zorgde dat ik dingen intenser kon ervaren en mijn levenskracht opbouwde. 

Tips en Aanbevelingen:

- Maak de eerste 3 dagen wel af! als je op de 2e of 3e dag weer gaat eten, kan het zijn dat je losgekomen gifstoffen weer gaan vastzitten. Liever voorkom je dat!

- Zorg dat je de 1ste 3 dagen NIKS hoeft te doen... reken erop dat je vooral wil ontspannen en bezinnen. Na de eerste 3 dagen, kun je makkelijk je zaken of andere behoeftes regelen en doen(moeiteloos).

- Vul je voeding evt aan met kokosolie/kokoswater en bijenpollen. Dit hydrateert je lichaam goed, geeft je essentiele stoffen om je toch goed te voelen en hebben een helende werking.

- Zorg dat je (zoiezo de eerste 3 dagen) vitaal, zuiver en schoon water in huis hebt. Het liefst water filteren en vitaliseren, schoonmaken en energetiseren. Informeer jezelf hierover, maar het is niet erg om deze mogelijkheid niet tot je beschikking te hebben.

- 6 dagen vasten is een gemiddelde en zorgt voor een goede training van je vitaliteit, gevoeligheid en mentaal/emotionele gezondheid. Als je voor een 'grote stap' wil gaan dan kan 9 dagen interessant zijn, dat kan zorgen voor een ongelimiteerd gevoel en bewustzijn wat je voor de rest van je leven mee zal dragen!

Ik heb berekend hoeveel het gaat kosten om de juiste basis voor dit dieet in huis te halen.

Voor maximaal €99,- heb je alle belangrijke ingredienten! Je kunt zelf kiezen of je 4, 6 of 9 dagen gaat vasten(of langer). Volg je gevoel! 

Hieronder de producten die je kunt verkrijgen bij De Levensgenieter, Utrecht

1. BIO Hennepolie (500ml): Een van de sterkst energetische planten op aarde is hennep en kan je lichaam van essentiele vetzuren voorzien. Ken je ook de reclames van producten die Omega 3 en meer gezonde vetzuren aanbevelen? Echter ALLEEN in Biologische Hennepolie vindt u Omega 3, Omega 6 en GLA (Gamma-Linolzuur) in de ideale verhouding. Belangrijk, want alleen dan kennen deze essentiele vetzuren hun werking. Hennepolie bevat acht essentiele aminozuren, is rijk aan vitamine B en vitamine E. Bijna 90% bestaat uit onverzadigde vetzuren. (Gebruik dieet: elke ochtend 1,5 eetlepel innemen met of zonder iets gemengd) €22

2. Keltisch zeezout: misschien wel het beste zout op aarde. Het bevat essentiele mineralen en voedingstoffen die goed kunnen worden opgenomen in je lichaam. Zout houdt energie vast en behoudt het langer dan suiker. Dit zout zuivert je en geeft een gezonde energie. (Gebruik dieet: vooral wanneer je 'flauw' wordt en energie nodig hebt, een nipje zout. Je kun zelf bepalen hoeveel je ervan neemt per dag.) €5

3. Colloïdaal Zilver (1L): Het 'natuurlijke antibioticum'. Altijd goed om in huis te hebben, zeker wanneer je griep hebt, last hebt van een virus of bacterie of een wond moet ontsmetten. Het element van de edelmetalen dat krachtig een zuivere boost kan geven aan je immuunsysteem door meer ruimte te creeren voor je positieve bacterien in je lichaam. Maar vooral deze Colloïdaal Zilver heeft (na 2 jaar ervaring)de beste resultaten, uniek! (Gebruik dieet: elke ochtend 60ml innemen om ontgifting te stimuleren en balans op te wekken in je darmstelsel.) €55

4. Fargioni Olijfolie (750ml): biologische olijfolie met een hoog vitaal energieniveau. Hier zitten ook weer stoffen in die je kunt gebruiken als goede aanvulling(op de hennepolie bijv). Olie is hierbij de brandstof voor je lichaam, zeker tijdens het vasten. Daarnaast is deze olie fijn om in huis te hebben omdat het zijn unieke smaak heeft en je het goed kunt toevoegen aan je maaltijden. (Gebruik dieet: op gevoel neem je dit in en voel zelf hoeveel, kan handig zijn met hennepolie samen in te nemen in de ochtend) €11

Voor meer info kun je altijd bellen/mailen of gewoon langskomen bij de Levensgenieter in Utrecht! We helpen je graag bij deze ontwikkeling ;) 

djai@seethelighthouse.org / 06-45159602

Met liefde gedaan,

Djaï

Reacties (0)
Om een reactie te kunnen plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Log in Join