SeeTheLightHouse.org

KUNDALINI YOGA

05 Februari 2013 | door Manon Kamerbeek | 0 reacties |
Ik wil je meenenemen op een reis naar je pure zijn. Deze ervaring die je gaat beleven zal je doen besluiten om meer van deze reis te willen gaan proeven.

Het is een duizenden jaren oude techniek die als een geheime traditie is ontstaan en die mondeling is overgebracht zodat er geen misbruik van zou ontstaan. Dit zorgde er wel voor dat er een onnodige geheimzinnig imago rond de kundalini yoga ontstond. Kundalini yoga kan door iedereen worden beoefend wanneer het rustig opgebouwd wordt en de gegeven instructies worden gevolgd.

Kundalini yoga is een krachtige vorm van yoga die je meer bewust maakt. met deze vorm van yoga maak je de kundalini wakker in je lichaam. wat er gebeurd is dat er energie, die je in een vorm van extase kan brengen. de kundalini energie komt vrij ( deze begint bij je zitbotjes, mulabanda ) bij je 1e chakra en gaat zo langs je wervelkolom als een slang naar boven en eindigt bij je kruin de 7e chakra, en je bereikt hiermee een hogere staat van bewustzijn.

Het meest belangrijke van de kundalini yoga is de ervaring die je opdoet en die gaat rechtstreeks naar je hart. de relatie tussen je lichaam, ziel en geest kunnen door deze techniek in balans gebracht worden.

Liefs van mij  ! 

 

manon.kamerbeek@gmail.com
www.manonkamerbeek.nl

 

 

 

Reacties (0)
Om een reactie te kunnen plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Log in Join