SeeTheLightHouse.org

LETS MAKE THE BEST EVENT EVER TOGETHER!

25 Maart 2013 | door Djai Heijn | 0 reacties |
Aanstaande paasmaandag 1 april is het zover... Frontier Gezondheidsdag!

Het laatste event voor mijn vertrek naar Peru dus ik wil er wel iets heel moois en verrijkends van maken! Samen met mijn vriendenfamilie gaan we van alles delen vanuit het Hart en veel zal op donatiebasis zijn :) Zoiezo de moeite waard om langs te komen en te ervaren! Lees hier wat we allemaal in huis hebben:

 

 

The Stargate Experience:

 Ervaar de liefdevolle energie van de Stargate en laad jezelf op met positiviteit!

Je hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van de muziek, wie weet krijg je precies wat je nodig hebt voor je ontwikkeling...? Maak je borst maar nat want dit kan een zonnekrachtige activiteit worden :) 

 Djaï Heijn (&friends) geeft met liefde deze ervaring aan jou.

 

 Kangen Water Experience

 Probeer een glaasje gevitaliseerd en gefilterd (Hexagonaal) water en ervaar hoe dit voelt voor je lichaam. Een mens bestaat toch voor 80% uit water? Wat gebeurt er als je zuiver, geherstructureerd en krachtig water gaat drinken? Thomas Hawker en Roy Ijfs geven met liefde deze ervaring aan jou.Raw Chocolat Experience:   

Ervaar de liefdevolle werking van raw chocolat en proef de vrolijke en lekkere smaak die eraan is gegeven door Sabine Spaargaren. Raw Cacoa wordt ook wel 'food of the gods' genoemd, dus misschien heeft het wel een verlichtende werking...? 

 

 

 

Healing Experience by Luciano Kross: Laat jezelf upgraden, verdiepen, ontspannen en groeien in de vorm van een intense healing massage van 15 minuten door Luciano.

Diamond Nummerology Experience: Laat je persoonlijke profiel uitlezen ahv een effectieve nummerologie methode door Nanette de Roo Winnubst. Laat je verassen!

Kortom, genoeg leuks te ervaren en te delen op 1 april! Zie je daar?

Locatie + datum:

paas-maandag 1 april 2013
van 10:00 tot 18.00 uur
Rhone Congres & Party Centrum
Rhoneweg 12-14
1034 AH Amsterdam

Love from the Heart,

Djaï

Reacties (0)
Om een reactie te kunnen plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Log in Join