SeeTheLightHouse.org

LEVEN IN JE HART, NU BELANGRIJKER DAN OOIT

26 Augustus 2014 | door Thomas Hawker | 1 reactie |
Ik heb de eerste versie van dit artikel geschreven toen ik net het boek "Living in the Heart" van Drunvalo Melchizedek uit had gelezen, twee weken terug. Nu ik terug lees wat ik toen heb geschreven voel ik dat het vooral vanuit mijn hoofd kwam. Interessant hoe snel de dingen kunnen veranderen.

Na vorige week de workshop "Thuiskomen in je Hart" van Anicha Vos te hebben gedaan, kan ik nu met 100% zekerheid zeggen dat dit stuk vanuit mijn hart komt. In de flow pas ik nu het "mind" stuk aan, want er is ook veel meer helder geworden wat ik graag met jullie wil delen.

Waar gaat het nou om?

Volgens Drunvalo Melchizedek kun je alleen iets creëren wat werkelijk 100% positief is, via je hart. Dit is een van de dingen die hij uitlegt in zijn boek "Living in the Heart" waar het vooral draait om een meditatie waarbij je met je hele spirit in het hart komt, en vanuit daar je lichaam, leven en wereld kunt manifesteren in volledige balans en harmonie. Volgens de inheemse Kogi's, die hun kennis hierover hebben overgedragen aan Drunvalo, is het voor de "techno-mens" essentieel om dit weer te gaan herinneren, zodat wij de verbinding met moeder aarde weer gaan ervaren. Onze moeder heeft het zwaar en heeft onze steun nodig om zichzelf in balans en harmonie te herstellen.

Het creëren vanuit het hart staat in tegenstelling tot een creatie vanuit het hoofd, de mind. Drunvalo vertelt dat zijn meesters hem hebben uitgelegd dat creatie vanuit de mind altijd (ja, altijd!) duaal is. Heb je een positieve intentie, voor wereldvrede bijvoorbeeld, dan zal je altijd naast vrede ook oorlog manifesteren met jouw intentie. Zo werkt het in de dualiteit. Dit spreekt me erg aan want ik herken het manifestatie proces wat Drunvalo beschrijft, welke hoort bij het creëren vanuit de mind (waar ik menig uurtje op heb geoefend, ouch!) .
Focus > Intentie > Mentaal lichaam > Emotioneel lichaam > Fysiek lichaam

Alleen als al deze factoren op een lijn liggen kan iets zich manifesteren. WOW! Zo herkenbaar...en vooral herkenbaar waarom het zo beperkend is. Ik zelf, en ik denk jij ook wil toch nu écht door knallen naar die betere wereld. Met de mooiste intenties, en de zuiverste handelingen. Zonder schaduw kanten. Vooral het mentale deel van dit manifestatieproces zorgt voor de belemmering omdat onze mentale overtuigingen (vaker dan niet zijn dit beperkende overtuigingen) in lijn moeten liggen met de manifestatie. In de mind hebben we de beperkingen van tijd, ruimte en materie. Om échte wonderen te kunnen manifesteren dan zijn dit juist de grenzen die we moeten overschrijden. En het is nou juist de energie van de mind die ons vertelt dat wonderen helemaal niet mogelijk zijn. Nou, in het hart dus wel. Daar is zelfs geen schaduw, alleen licht. Klinkt lekker vaag, maar als je deze meditatie hebt ervaren dan weet je precies wat ik bedoel.

Het boek van Drunvalo vertelt ons het verhaal van de ontdekkingstocht om in "The Tiny space of the Hart" te komen. Tijdens deze ontdekkingstocht leert Drunvalo eerst het weer te beïnvloeden door een specifieke frequentie uit zijn hart te zenden, te zien zonder ogen (zoals de Kogi's doen), en af te reizen met zijn spirit vanuit de mind naar zijn hart. Wij hebben allemaal een unieke geluidsfrequentie in ons hart en door daarop af te stemmen wordt het veel makkelijker om het hart keer op keer weer te bezoeken.

In het hart is alles mogelijk en bestaan tijd, ruimte en materie niet zoals wij het kennen. Je kan dus stellen dat wonderen hier wél mogelijk zijn! Het is het nulpunt waar vanuit onze werkelijkheid wordt gecrëerd en geprojecteerd. In het hart bestaat een unieke droomwereld, alleen voor jou, waarin jouw unieke antwoorden opgeslagen liggen. Waarvoor ben jij dit leven gekomen? Waar loopt jouw pad? Welke mensen spelen een rol in jouw unieke leven?

Wat ervaar ik nu?

De workshop heeft mij enorm geholpen om het verschil te voelen tussen met je spirit in je hoofd te zitten, en te denken dat je in het hart bent; en daadwerkelijk met je spirit in het hart te gaan. Het is een geweldige ervaring om met je spirit "the tiny space" van je hart te bezoeken. Je neemt dit gevoel mee in elk moment van de dag, in elke handeling. Een van de grootste veranderingen voor mijzelf is de manier waarop ik de DNA activaties doe. Op een natuurlijke manier is er een integratie ontstaan tussen het protocol welke ik heb geleerd om de DNA activaties te doen (via de pijnappel klier, sterk verbonden met de mind, vooral een mannelijke aanpak), en de hart meditatie van Drunvalo.

Tijdens de afgelopen activaties bezoek ik samen met de ontvanger de prachtigste krachtplaatsen, vooral Mount Shasta komt veel voor. Een plek met een enorm universeel bewustzijn, en zoals geen andere plek diep grondend. We nemen plaats om een gigantisch kristal waar de DNA activatie codes via het hart in de chakras worden gepaatst en worden geactiveerd. Al onze gidsen en engelen zijn aanwezig, onze hogere zelven. De aanwezige liefde is enorm helend, adembenemend zo mooi.

Na afloop van de workshop heb ik voor de groep een activatie gedaan van twee van de Indigo DNA codes. Door de groep werd het ontvangen als een kroon op het werk wat we die week hadden gedaan. Voor mij was het een grote bevestiging dat het nieuwe activatie proces, via het hart, wat die week in de flow ontstaan was - vanaf nu de standaard wordt. Een nieuw platform is bereikt in mijn persoonlijke Zijn. Bedankt!

Leven in het Hart - De belangrjke rol van ons als Nederlander

Afgelopen donderdag reed ik na de cursus dag naar Purmerend om bij te praten met Margriet van De Nieuwste Tijd. Tussen de muziek door op de radio vloog er een bericht mijn oor in: "Russische bommenwerpers gesignaleerd boven Nederland". Een bericht waarvan de waarheid door mijn hart meteen in twijfel werd gebracht. Toch trok het mijn aandacht wel, hoewel ik het hele verhaal rondom Rusland, Oekraine en de MH17 niet echt veel volg. Er komen nou eenmaal niet de zuiverste trillingen van de berichtgevingen af dus het trekt mij niet om er teveel in mee te gaan (zelfs een foto van de rouwstoet plaats ik hier bewust niet vanwege de twijfelachige vibes). Nu had ik wel het gevoel dat ik er het fijne van wilde weten. Als er over bommenwerpers wordt bericht, dan gaat het toch een bepaalde kant op.

In Purmerend werd ik getipt om eens de laatste column van Peter Toonen te lezen. Wauw! "Toevallig" worden de Kogi's ook in deze context genoemd. Nederland zou een belangrijke rol hebben, en via de MH17 is Nederland karmisch betrokken in het oorlogje spelen. Denk er het jouwe van, voor mij werd het persoonlijke belang om in mijn hart te komen opeens veel breder getrokken. Juist in deze tijden waar er via de media zoveel met angst bedropen berichten wordt gesmeten, is het belangrijker dan ooit dat we ons leven gaan leiden via het hart. Je kijkt dwars door de illusies heen. Volgens de Kogi's hebben wij als Nederlander dus een bijzondere rol in te vullen om dit uit te dragen.

Bij ons thuis is het al vrij snel een thema want mijn vriendin Agnes werkt alleen nog maar met ondernemers samen die vanuit het hart bewegen (gelukkig ben ik dus ook welkom ;). Gisteren werd zij zelfs op AmsterdamFM geintervieuwd over haar initiatief Created with Heart. Fijn dat er aandacht is voor een positief geluid. Ben je iemand die met een zuivere communicatie iets in de wereld wil zetten? Neem daar zeker even een kijkje. 

En nu?

Nederlander of geen Nederlander ik hoop dat iets je heeft getriggert om te besluiten écht vanuit het hart te gaan leven. Om even verder te gaan dan alleen te denken dat dat zo is, zoals bij mij ook het geval was. Lees het boek van Drunvalo, doe de meditatie...maar vooral: volg de workshop. Om jezelf die ruimte en tijd te gunnen zal je gevoelswereld écht tot een nieuw niveau tillen. En dat is volgens mij een hele mooie stap in de goede richting voor ons allemaal!

Ik hoop snel een keer hart tot hart persoonlijk met jou te kunnen connecten...

Namaste

Reacties (1)
1. 6 jaar geleden door Yfke Laanstra

Nee nog niet Thomas, wordt druk aan gewerkt 😄 Ben nog volop met een site van een client bezig die een dezer dagen gelanceerd wordt! Ga dan aan hun webshop werken en tussendoor weer aan mijn eigen site. Het wordt wel een plaatje!

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Log in Join