SeeTheLightHouse.org

SANDRA REEMER LANCEERT DE PLANEET BRIGADE

13 Januari 2012 | door Thomas Hawker | 0 reacties |
Op de laatste aflevering van de New Reality Show (Niburu.nl) spreekt Elias Hering met Sandra Reemer. Zij vertelt hier over de aftrap van de Planeet Brigade. Een initiatief waarbij zij op basisschool ‘t Maxend in Nistelrode kinderen stimuleert om de planeet te helpen.

Sandra is vooral bekend geworden van Sterrenslag, Wedden Dat en The Dutch Divas.

Sandra vertelt over haar persoonlijke bewustwordingsproces en de daaruit ontstane inspiratie om de Planeet Brigade op te richten. Ze geeft aan dat zij geïnspireerd is door lichtwezens om in actie te komen voor een nieuwe wereld.
Ook deelt ze haar ervaringen met de schaduwkant van de farmaceutische industrie. Tot besluit benadrukt ze de noodzaak van bewustwording in de wereld.

De aflevering is hieronder te bekijken...super om te zien dat steeds meer van deze initiatieven genomen worden !

Heb jij zelf ook creatieve ideeën om tot een duurzame wereld te komen? Wij horen graag van je ! Om ook een handje te helpen, en het brainstormen een beetje te motiveren willen we er een klein wedstrijdje van maken ;-)

Zet jouw eigen idee voor een duurzaam initiatief in het facebook commentaar onder deze tekst (rechtsboven deze pagina kan ingelogd worden). De persoon die na een week met de meeste "likes" eindigt wint een voledige sessie in de Stargate, compleet met 10L Kangen water geladen met jouw intentie !

Succes, Liefde en Licht !

Tip: Laat het vinkje "Op facebook plaatsen" aan staan zodat jouw vrienden op jouw idee kunnen stemmen.

Reacties (0)
Om een reactie te kunnen plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Log in Join