SeeTheLightHouse.org

SLAPELOZE NACHTEN EN DAGEN VOL ENERGIE

13 Maart 2013 | door Thomas Hawker | 0 reacties |
De afgelopen weken gebeurt er voor mij erg veel. Ik denk dat we dat allemaal wel hebben nu de trilling flink is verhoogd na het einde van 2012. Na mijn terugkeer uit Brazilie was het even aftasten hoe alles ook al weer werkte. Het lijkt erop dat ik mijn ritme weer te pakken heb.

En wat een geweldige ontdekkingen komen op mijn pad ! Het is bijna teveel om zo te beschrijven. Ik zal me bij de dingen houden een enorme impact op mijn bewustzijn lijken te hebben.

Slapeloze nachten, dagen vol energie...

Al vanaf het begin van maart ben ik erg onrustig in de nacht. Zal het ermee te maken hebben dat ik gestopt ben met het drinken van koffie? Het vreemde is dat het nieteens een bewuste keuze is geweest. Eerder dat ik te lui was om naar de Bijenkorf te gaan en van die George Clooney-cups te halen...pfff wat irritant zeg dat ze niet gewoon bij Mr.Heijn te krijgen zijn. Achteraf gezien ben ik blij.

De koffie machine staat dus nu in de kast. En ik lig 's nachts half wakker. Erg apart. Ik had het juist andersom verwacht. En het voelt zo dat de natuurlijke energie die nu door mij heen giert mij van het een naar het andere brengt; en mijn energie alleen maar toeneemt.

Return of the Ankh

Mijn light-broeder Djai heeft het al eerder genoemd. De Ankh. De sleutel van het leven. Ik wist toen wel dat het een belangrijk Egyptisch symbool was; maar wat een energie het met zich mee brengt...daar kwam ik pas bij een bezoek aan De Levensgenieter achter. WAUW....wat een energieplek zeg ! Het ligt op twee leij-lijnen en als dat nog niet genoeg is; de eigenaren hebben de hele winkel gevuld met producten van de hoogste trilling. Als je een ware multi-dimentionele ervaring wilt hebben dan kan je het niet maken om daar niet naartoe te gaan...

Ikzelf heb een kado'tje aan mijzelf gegeven...de Bio Sensor...wellicht al te zien in de volgende water workshop waar we iets bijzonders van plan zijn ;-)

Zuiverder kunnen we niet worden, of toch?

En hoe trots ik al was dat ik zomaar een paar dagen met koffie stopte...de grootste shift moest nog komen. Voor mijn vetrek naar Brazilie had ik al aan mijn DNA laten werken. Een activatie op afstand waar eerst mijn aura, karma en J-seals werden opgeruimd. Alles wat in plaats is gebracht om ons mensen laag in de trilling te houden werd verwijderd. Een erg mooie evaring waarna ik voor het eerst dichtheden van energie in mijn zicht begon te herkennen...

Nu ben ik zelf aan mijn eigen DNA aan het werken. De afgelopen twee weken elke dag. Ik, met mijn affiniteit naar Alfa Centauri voel mij toch geknipt voor dit "werk". Het is ongelovelijk wat een gigantische verandering dit met mij teweeg brengt. En als ik terug denk zou ik eerder zeggen dat die slapeloze nachten hier eerder iets mee te maken hebben. Geen 3 maar 12 strengen van mijn DNA beginnen zich steeds verder door te integreren in mijn systeem... Dat voelde ik enorm toen in vanmorgen met een bizarre spierpijn wakker werd. Alsof elk vezeltje in mijn lijf een nieuw plekje had gekregen.

De behoefte om zuiver te blijven, en steeds hoger in de trilling te gaan wordt steeds sterker. De behoefte naar vlees verdwijnt steeds meer en meer. En de mensen die mij echt kennen; die weten wat voor kanibaal ik ben geweest. Ik voel me sterker verbonden met alles, haal veel energie uit een kleine hoeveelheid voedsel, neem energien sterker waar en voel veel meer vertrouwen vanuit het hart. Het voelt alsof dit het begin is van een verdere ontwikkeling...

Het smaakt naar meer...

En dat komt er ook aan ! De eerste Star Genie training zit al bijna vol. Er is nog een laatse plekje over. En dit weekend lekker naar het "grote" water Orakel, Dr. Mararu Emoto in Glasgow. Heeft er nog iemand must-see locaties in Glasgow voor mij om daar te bezoeken? Ik heb me er nog niet in verdiept dus alle High Energy Spirit plekken worden gewaardeerd ! 

Reacties (0)
Om een reactie te kunnen plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Log in Join