SeeTheLightHouse.org

SOEVEREIN, VRIJ EN VLOEIBAAR: DJAI IN 2013

27 Januari 2013 | door Djaï Heijn | 0 reacties |
Mijn missie is mensen de weg naar het hart te laten ervaren. Mijn visie laat me een school zien waar wijsheid vanuit het hart kan worden gedeeld, organisch, vloeibaar en afgestemd op jonge spirits van deze tijd. Alles wat ik ga doen is gericht op groeien en anderen leren groeien naar harmonie. Alles wat ik doe en deel met mensen is vanaf nu op een vrijwillige donatiebasis en zuivere uitwisseling. Vanaf april ben ik officieel uitgeschreven bij de Nederlandse staat en klaar om opnieuw en vers te beginnen op reis naar Zuid-Amerika vanaf april(en natuurlijk weer terug te komen). Vanaf nu leef ik al op een koffer en heb geen verplichtingen of bezittingen meer waar ik aan vast zit.

Na 4 jaar volledig gekozen te hebben voor mijn pad van ontwikkeling, sta ik nu krachtig in m'n leven te surfen op de Flow. Helpen, delen, leren, spelen of gewoon chillen...

Alles gebeurt op t moment vanuit het hart!

4 jaar geleden begon mijn leven een interessante wending te krijgen op mn 18e verjaardag. Ik wilde meer weten en ontdekken op spiritueel gebied. Van filosofie naar wetenschap, van individueel naar groepswerk, van bestuderen naar praktijk, alles wat me dichterbij de kern bracht, deed ik. Vanaf mijn eerste ayahuasca ervaring ben ik gaan leven vanuit mn hart en na de eerste Stargate healing heb ik volledig gekozen om zelf er mee te gaan werken en anderen leren verbinden met hun kern. Ook heb ik veel begeleide meditaties gegeven en opgenomen, check Experience. Maar deze mooie dingen laat ik nu even los en creer iets nieuws voor mijzelf.

Mysterieschool missie:

Na mijn terugkomst vanuit Zuid-Amerika heb ik een mooie droom te verwezenlijken: een HeartAnkhademy in Amsterdam opzetten(ism mijn kosmische familiegroep). 

'Er mag weer een Zweinstein komen voor alle Harry Potters in onze samenleving. Ieder kiest zijn eigen magie en mag het ontwikkelen op zijn/haar manier om dichter naar het hart te groeien. Als mens ben je al 'tovenaar' wanneer je vanuit het hart leeft.'

HeartAnkhademy staat voor het mens-zijn op aarde met een hart waarin alles samenkomt en waaruit alles ontstaat. Zo boven, zo beneden verbonden. Met deze filosofie wil ik op een aardse en universele manier jonge mensen leren groeien naar harmonie. 

Heart-Be-It passie:

Nu ik een nieuw deel van m'n passie ben tegengekomen op mijn recente 22e verjaardag gaat er een poort voor me open naar een effectieve en harmonische manier van werken (en leven). Mensen naar het centrum begeleiden door verbindingen te leggen tussen hoofd en hart, door zowel zon als aarde in het lichaam samen te brengen en de eigen kracht te activeren die in je hart staat geprogrammeerd. Groeien naar de kern is Hart leren zijn!

Iedereen is welkom om hiervoor een afspraak te maken en ervaring uit te wisselen. 

Donatiebasis:

En hierbij richt ik mij op een zuivere uitwisseling, alles mag voor mij op donatiebasis. Het voelt voor mij niet goed meer om een vast bedrag te vragen voor de dingen die ik doe... Net als dat het maatschappelijke systeem niet meer werkt voor de mensheid, zo werkt de manier van 'economisch gezond' denken ook niet meer voor mij. Ik red me wel zolang ik vrij ben!

Zuid-Amerika!:

Waarom ga ik reizen? Om te leren. Waar en hoe ga ik leren? Geen idee... Het voelt gewoon goed om naar Peru te gaan! En misschien is de grootste leerschool om volledig te vertrouwen op de Flow? 

Gedurende dit jaar laat ik af en toe weten waar ik mee bezig ben en wanneer er een activiteit is. Voor de rest: 'Go with the Flow!'

Liefde,

 Djaï

Reacties (0)
Om een reactie te kunnen plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Log in Join