SeeTheLightHouse.org

THE SECRET SPACE OF THE HEART

08 November 2012 | door Djai Heijn | 0 reacties |
Welke plek in je lichaam vertegenwoordigd Eenheid? Hoe kun je dit activeren in jezelf? En wat betekent het voor ons mensen in deze tijd?

Dit is het verhaal met een wetenschappelijke tintje over het Hart...

72 oude traditonele stammen op de wereld(Maya's, Inca's, Hopi's, etc) hadden het er al over. Eenheid, Liefde en Verbinding vanuit het Hart. Vaak hadden ze het over een specifiek klein kamertje in het Hart en als je er als mens in weet te komen dan kun je in het middelpunt van Creatie staan en meer Liefde in je wezen creeeren. 'The secret space of the Heart' vinden, zou de belangrijste stap zijn voor mensen in de evolutie die nu sneller gaat dan ooit te voren.

Daarnaast had een bepaalde wetenschappelijke stroming ontdekt dat het hart elektromagnetische velden creeert in het lichaam en om het lichaam heen. Deze velden hebben de vorm van een 'torus' (zie afbeelding). Energievelden die 5000 keer sterker zijn dan die van het hoofd. Alsof de intelligentie daar dynamischer is? Om precies te zijn, worden deze velden gecreeerd vanuit een specifiek klein kamertje in het kloppende hart waar zelfs 'neurotransmitters' te vinden zijn... Moet dit plekje niet onwijs krachtig zijn? Is dit het kamertje waar de oude stammen het over hadden? Het begint pas interessant te worden zodra je zelf een ervaring opdoet hiermee in meditatie.

De 72 traditionele stammen hadden elk hun eigen manier om in het Hart te komen... Maar helaas kan 'de moderne mens' daar niks mee... Wil jij 9 dagen en 9 nachten niet eten en alleen maar in het duister zitten om in je Hart te komen? Dacht t ff niet! haha :) Het kan veel simpeler zo blijkt uit de praktijk... Het is tijd en we zijn er klaar voor!

Stel je voor dat we straks als mensheid naar een ander niveau van bestaan gaan, sommigen noemen het 'ascentie'. Eigenlijk betekent het dat we weer terug naar de oorsprong gaan van wie we zijn en oude stukken loslaten om mee te kunnen groeien in de evolutie. De laatste 13000 jaar hebben we als mensheid vanuit het hoofd geleefd, vanuit het ego. Nu gaan we weer terug naar het Hart. Is het zo dat degene die de plek in het Hart weten te vinden, makkelijker mee zullen stromen met de veranderingen? Ik weet het niet... In ieder geval is 'trilling' en 'frequentie' hierbij erg belangrijk. Maar op welke trilling zit jij? Van het hoofd of van het Hart?

 Dit artikel zal jou niet met lege handen laten staan, want ik wil graag iedereen in de trilling van het Hart laten ervaren. Voel jij dat je er klaar voor bent? Resoneer jij met het idee om de reis van je hoofd naar je Hart te maken?

Zo ja, dan kun je hier de ervaring opdoen en de volgende stappen nemen:

- ga naar www.seethelighthouse.org
- rechtsboven kun je inloggen met Facebook, zo gedaan!
- rechtsboven zie je ook een audioplayer -> selecteer eerst 'Secret space intro'(7 min) -> en druk op PLAY
- beluister als 2e 'Secret space experience'(22 min) -> selecteer 'Secret space experience' (gebruik liefst koptelefoon)-> druk op PLAY.

TIP!: bekijk eerst het onderstaande filmpje voor meer interessante informatie en om een goed beeld te krijgen wat je bij de meditatie tegen kan komen.

Veel plezier en ik hoor graag hoe je ervaring was! Reageer op Lighthouse Facebook

 Djai Heijn

Reacties (0)
Om een reactie te kunnen plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Log in Join