SeeTheLightHouse.org

THE SHIFT (DE VERSCHUIVING) - DEEL 1

06 Maart 2012 | door Jim Self | 0 reacties |
The Shift. Wat is dat?

Wij hebben nu al zo vaak over "The Shift" gehoord dat het moeilijk te geloven is dat het proces eindelijk is begonnen. Maar wat betekent “shifting” eigenlijk? Wat laten we achter? Waar gaan we naartoe? En – nog belangrijker – welke veranderingen brengt: “The Shift” in jouw wereld... jouw leven... jouw familie... jouw geliefden... en in jezelf?

Heb je al gemerkt dat...

  • De tijd sneller lijkt te gaan?
  • Je geheugen niet meer werkt als voorheen?
  • Dingen waarvan je dacht dat je deze al lang had verwerkt ineens weer naar de oppervlakte komen?
  • En dat eigenlijk niets meer werkt zoals vroeger?

Je bent niet alleen !

Als je mensen hoort spreken over het overgaan van de derde naar de vijfde dimensie en je vraagt je af op welke manier dit moet gebeuren, welke specifieke veranderingen het met zich zal meebrengen, of zelfs wat de vijfde dimensie nu eigenlijk is – je bent niet alleen. Sterker nog, het is niet bij toeval dat je dit artikel nu leest. Het is voor jou geschreven.

Het doel van deze reeks artikelen is tweeledig: Ten eerste, om je dingen te vertellen die je eigenlijk al weet maar waarvan je nog niet echt bewust bent. En ten tweede om je te voorzien van een toolset, van vaardigheden, om een platform te bouwen dat nodig is om over te stappen van de driedimensionale onbewuste wereld naar de hogere bewuste wereld. Overstappen op jouw eigen wijze, zoals degene die je werkelijk bent en altijd bent geweest, maar die je uit het oog bent verloren.

Het is heel simpel om geluk, voorspoed en welzijn in je leven te creëren, maar de meest simpele dingen in het leven blijken vaak het moeilijkst te vatten en te realiseren. Bijvoorbeeld, de 4 stappen formule voor creatie is werkelijk heel eenvoudig.

  1. Creëer een Intentie
  2. Richt je Attentie op die Intentie
  3. Voeg een emotie zoals blij, geamuseerd of gelukkig toe aan datgene waar je attentie op is gericht en
  4. Het Universum, door de Wet van Aantrekking, zal jou precies geven war jij je Attentie op hebt gericht.

Jouw taak is om te ontvangen... het toe te laten... jezelf toe te staan om te krijgen waar je om hebt gevraagd.

In andere woorden, “Vraag en het zal u worden gegeven.”

Maar waarom zijn de meesten onder ons deze simpele formule niet machtig?

Het lawaai, de ruis in de derde dimensie zijn grote stoorzenders. Onze aandacht wordt constant naar het verleden getrokken of geprojecteerd op de toekomst, waar vaak angst en onrust heersen. Wanneer wij overspoeld worden door emoties zoals bezorgdheid, twijfel en gebrek, dan is het zeer moeilijk om onze attentie op onze gewenste intentie gericht te blijven houden. De Wet van Aantrekking geeft ons exact datgene waar we onze attentie op richten, waar we om vragen; het begrijpt “Geef me alleen de juiste dingen” niet. Hoe jij denkt en wat je voelt bepaalt hoe het Universum zal antwoorden op “Vraag en het zal u worden gegeven.”

Deel 2 van "The Shift" kun je vinden via de volgende link en gaat in op de "Verandering van Bewustzijn"

Bron: MasteringAlchemy.com

Reacties (0)
Om een reactie te kunnen plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Log in Join