SeeTheLightHouse.org

VASTEN OP HENNEPZAAD OLIE - THE EXPERIENCE...

11 Mei 2013 | door Thomas Hawker | 0 reacties |
Toen ik hieraan begon had ik nooit verwacht dat het me zoveel zou brengen. Vasten vond ik altijd een beetje vaag klinken...waarom zou ik?

Nu weet ik dat ik nog niet in het bewustzijn zat om de waarde hiervan in te zien. Ik ben blij dat ik door verschillende kanten ben geprikkeld om mijzelf van van een "normaal" eetpatroon te onthouden...zodat ik van een afstandje kon zien welke gigantische rol het speelt in mijn leven, en hoe het ook als een kooi kan dienen.

De volgende videos geven verslag van mijn "reis"...

Ik zie nu alweer uit naar de volgende ronde, wat zal het brengen?!

Veel kijkplezier !

Reacties (0)
Om een reactie te kunnen plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Log in Join