SeeTheLightHouse.org

Dominus Cervix - Levensenergie

Dominus Cervix licht-Bollen creëren een hoger bewustzijn / energie en zetten een krachtig en liefdevol lichtveld in de mens en huis/bedrijf waarin alles oplost wat negatief resoneert en transformeert ook alle negatieve stralingen, negatieve gedachten/gevoelens en identiteiten/entiteiten.

Dominus Cervix is een energetisch product en een hoge vorm van energie. Deze energie creëert in en om ons heen de mogelijkheid om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel te reinigen en te groeien (helen). Deze krachtige en liefdevolle energie werkt in tot onze cellen (Lichtcellen). Dominus Cervix creëert binnen enkele seconden een krachtig groot en liefdevol lichtveld waarin alles oplost wat negatief resoneert en transformeert ook alle geopatische velden, negatieve stralingen, negatieve gedachten en gevoelens.

Deze hoge energie is op een speciale manier geenergetiseerd, deze vorm van energie creëert maximale werking op alle niveaus. Nog niet eerder op Aarde is er een licht-energie in de vorm gebracht waar zo’n hoge (liefdes)trilling vanuit gaat als Dominus Cervix. Het zijn handgemaakte glazen bollen en hangers. De bollen en hangers zijn energetisch geladen met een hoog liefdevolle energie. Deze geladen energie wordt in de bollen geplaatst met Heilige Geometrie.

Deze energie is voor eeuwig en verlaat de glazenbollen niet meer. Dominus Cervix verhoogt het licht op het cellenniveau en neutraliseert de invloeden van geopatische belasting, (aardstralen) ( wateraders ) magnetische storing, negativiteit in de ruimste zin van het woord. Dominus Cervix verhoogt in onszelf de energetische trillingen op wonderbaarlijke wijze. Het doel van Dominus Cervix is dat de mensen een hoger bewustzijn te krijgen. Dat de mensen liefdevol met elkaar omgaan en dat we zo een mooie maatschappij creëren. Ook is het de bedoeling dat het leefklimaat verbeterd wordt d.m.v. de Woning, kantoor, klaslokaal in een hogere energetisch veld neer te zetten. Deze geleide energie kan de celstructuur ondersteunen en verbeteren.

Hoe groter de DC bol hoe hoger de resonantie ( krachtiger ) hij werkt. Dominus Cervix is een intelligente energie. Dit houdt in dat deze energieën met elkaar verbonden zullen worden, en zo een netwerk creëert tussen de Dominus Cervix Glazen bollen. Dit netwerk heelt de mensen en moeder aarde. Er ontstaat een liefdevol netwerk om de aarde en tussen de mensen.

Wil je dit ervaren?

De ervaring van de Stargate is helaas niet met woorden te beschrijven of met video uit te beelden. Het is alleen te ervaren! Daarom bieden wij introductie sessies aan voor nieuwe klanten.

Een Stargate ervaring kun je nu doen en afspreken bij Lighthouse Amsterdam en Lighthouse Purmerend. 

ANDERE BRONNEN

Dominus Cervix

The Lighthouse Locaties Waar kun je ons vinden?
Vergroot kaart Centrale Lighthouse Mobiele Lighthouse Kangen water Tap Punt
LightPoll