SeeTheLightHouse.org

Verhoog je eigen trilling en daarmee je uitstraling

15 November 2012 | 19:30 - 22:30 | Culemborg |
Event informatie Plaats Westersingel 88
Culemborg
Datum 15 November 2012 Aanvang 19:30 - 22:30 Entree €10 website event

Over de energetische kant van muziek. zingen en jouw lichaam als instrument.

M.m.v. Judith Jobse, Frank Laros, Thomas Hawker en Ruby Palarczyk

Dit bijzondere evenement o.a. in samenwerking met Judith Jobse wie in 2004 een hit had met het nummer You. Een unieke kans om van haar een stukje begeleiding te krijgen in het ontwikkelen van jouw eigen stem geluid.

De bekende wetenschapper Nicolai Tesla zei dat als je de geheimen van het universum wil ontdekken, je moet denken in termen van energie, frequentie en vibratie.

Alles is trilling/vibratie/beweging, energie en heeft een bepaalde frequentie. In 1978 heeft de Zwitsere wiskundige en musicus Hans Cousto de frequenties berekend van de omloopsnelheid van planeten in ons zonnestelsel. Hieraan heeft hij de bijbehorende geluidsfrequenties (=tonen) gekoppeld. Hij noemt deze frequenties 'Kosmische octaaf tonen'. Door lichaam en geest bloot te stellen aan bepaalde frequenties kunnen atomen, moleculen, cellen, organen, chakra's, bio-electrische en -magnetische velden, mentale velden en emotionele velden mee gaan resoneren en kunnen lichaam en geest op positief wijze beinvloed worden.

Muziek is óók trilling/beweging, energie en heeft een bepaalde frequentie. Jouw stem draagt jouw energie en laat anderen mee resoneren met jouw frequentie. Wil je de impact van je stem en van jouzelf als mens vergroten, denk dan óók in termen van energie, frequentie en vibratie!

Zoals ogen de spiegels van de ziel zijn is de stem de spiegel van de persoonlijkheid; van het body- mind systeem. Jouw stem en jouw manier van zingen zijn onlosmakelijk verbonden met wie jij bent. Stress, zorgen, verdriet, angst, verkramping, blijheid, zachtheid, een gebrek aan energie, verbittering, opgekropt verdriet, frustratie, ziekte of fysieke zwakheid: het klinkt allemaal door in jouw stem en heeft zijn effect op jouw vocale capaciteiten en op hoe jouw stem door een ander wordt ervaren.

Het woord ‘emotie’ is afgeleid van het woord ‘emovre’ wat '' dat wat mij doet voortbewegen' betekent. Emoties doen een mens voortbewegen maar zijn zelf óók stromen van energie die een bepaalde frequentie hebben en jouw frequentie beïnvloeden.

Alle traumatiek (fysieke, emotionele, psychische en spirituele trauma´s) zijn terug te vinden in het lichaam als spanning en lading. Spanning die de beweging van de levenskracht (Chi of prana) verstoort die stroomt door de bindweefsels en meridianen. De spanningen in jouw lichaam hebben direct effect op de klank van je stem, je ademhaling en je volume.

Een voorbeeld: onderdrukking van emotie kan zorgen voor demping van de klank (alsof er een sok in een klankkast van een snaarinstrument zit), boosheid kan zorgen voor onstabiliteit van de klank, een tekort aan emotie kan zorgen voor afvlakking van de klank en overmatige angst kan zorgen voor vernauwing van de klank. Eigenlijk is dat heel logisch want jouw lichaam is jouw instrument als vocalist, en jouw emoties beïnvloeden direct hoe de energie stroomt.

Ik durft te beweren dat bewustzijn over dit onderwerp jou enorm kan helpen met het groeien in je zingen, in je presentatie en in het effect dat je hebt op anderen.

Een korte impressie van een aantal onderdelen van de workshop:

Omdat ons instrument, het lichaam, voor ca. 70% uit water bestaat komt waterspecialist en spiritueel coach Thomas Hawker vertellen over de geheimen van water en hij zal ook wat testjes doen. Je kunt je eigen water meenemen om te laten testen en je kunt het ideale water aan den lijve ervaren.

Frank Laros en Ruby Palarzcyk zullen tijdens de workshop bewust klanken en geluiden maken en proberen daarmee mensen 'aan te raken' en te 'openen'. Ze hebben daarvoor verschillende instrumentjes met verschillende frequenties, zoals kristallen klankschalen. Met hen gaan we o.a. tonen (klanken maken) en Ruby zal een speciale meditatie met ons doen.

Frank is counsellor-coach en energiewerker. Hij werkte jarenlang bij Niburu.nl als gezondheidscoordinar. Ruby is energiewerker en werkt o.a.met healing-arts lichtremedies (zie www.dierenziel.nl) . Ruby zal Healing Arts lichtremedies meenemen zodat mensen in de pauze of na de workshop daar kennis mee kunnen maken.

Wat we verder nog gaan doen is 'gronden' en het aanleren van de 5 helende klanken om de energie in de organen beter te laten stromen, wat invloed heeft op de klank van je stem.

Kortom: doe mee, have fun en laat je inspireren.

Zangervaring niet vereist

Aanmelden kan via: www.stemvandeziel.nl/

You, Judith Jobse
Vind ik leuk - Reageren - Delen - 27 augustus
Judith in Déva Dyne
Vind ik leuk - Reageren - Delen - 27 augustus
The Lighthouse Locaties Waar kun je ons vinden?
Vergroot kaart Centrale Lighthouse Mobiele Lighthouse Kangen water Tap Punt