SeeTheLightHouse.org

Experience!


Your Experience with positive energy!

Je weet vast wel dat je positieve energie kunt ervaren.

Maar wist je ook dat er een manier is om dit zelf op te wekken? Dat je deze experience voor jezelf en je vrienden in huis kunt halen?


De laatste jaren zijn we bezig geweest manieren te vinden om dit te bereiken. Nu hebben we al minstens 3 mooie experiences klaarstaan die je kunt DOEN. Want sommige dingen kun je niet verklaren, maar wel ervaren!

We hebben drie manieren gevonden om jou de experience van positieve energie te laten beleven. Deze zijn gratis beschikbaar via geluidsbestanden om jou thuis door de ervaring heen te leiden. Zo kun je er zelf mee aan de slag wanneer je maar wilt.

1. Energy Upgrade : Leer je om je eigen energie op te laden. Creëer een veld van positieve energie om je heen, zodat niet alleen jij maar ook je omgeving er kan van profiteren!

2. HeartConnected : Kom in contact met je eigen kern en versterk de verbinding met je Hart! Leer om je hart te volgen en te voelen wat jou werkelijk gelukkig maakt.

3. Schumann Resonantie : Ervaar hoe het is om in werkelijke verbinding te staan met de energie van de natuur. Leer mee te gaan in de steeds verhogende frequentie van het aard-magnetisch veld en ontwikkel de positieve energie in je zelf.

Ben je enthousiast geworden van de audio's en wil je persoonlijke begeleiding of de experience mee maken in een groep? Dan kun je altijd contact opnemen met: Djaï Heijn - djai@seethelighthouse.org - 06 45 15 96 02 

 

The Lighthouse Locaties Waar kun je ons vinden?
Vergroot kaart Centrale Lighthouse Mobiele Lighthouse Kangen water Tap Punt
LightPoll