SeeTheLightHouse.org

Handleiding tot Geluk en Succes

Eens in de zoveel tijd kom ik in aanraking met iets wat een grote impact maakt op mijn ontwikkeling. In februari van 2013 was dat de "MY etool test", wat nu sinds 2015 is omgedoopt tot de "Handleiding tot Geluk en Succes". Een naam die mij direct inspireert om het met jullie te delen, want na 2 jaar mijn eigen handleiding op zak te hebben, is het nu tijd om jullie ook de toegang hiertoe te geven. De waarde ervan is bijna niet in woorden uit te drukken.

Ik voel de waarde zo sterk omdat in 2008, toen ik nog in het bedrijfsleven als consultant werkte, een persoonlijk profiel mij flink wakker heeft geschud. Ik kwam er toen achter dat de functies die ik tot dat moment had ingevuld helemaal niet bij mijn karakter pasten, en dat mijn ambities allemaal uit mijn hoofd kwamen, en niet uit mijn gevoel. Ik ben mijzelf daarna toen drastisch anders gaan ontwikkelen. Met gevoel, gericht op mensen. Als je het dan zwart op wit leest, als bevestiging van een stille twijfel, dat geeft vertrouwen. Wat ik nu ga beschrijven gaat verder dan alleen een persoonlijk profiel van jouw gedrag en persoonlijkheid. Het gaat hier erom jouw diepste kern naar boven te halen. Jouw persoonlijke handleiding.

Waarom zou je een handleiding van jezelf nodig hebben?

Over het algemeen kom je altijd een heel eind zonder handleiding. Of je het nou hebt over je nieuwe telefoon, laptop, televisie of bijvoorbeeld je auto. Er zijn weinig mensen die eerst de handleiding helemaal uit lezen voordat ze de verpakking open trekken en klakkeloos op knoppen beginnen te drukken (ja, ik zelf ben ook zo'n type). Pas wanneer het niet goed lukt, of werkt, pak ik de handleiding erbij en ga ik een oplossing proberen te vinden.

We kennen allemaal wel de o-zo dikke handleidingen in het dashboard kastje van onze auto. Heb jij die van jou al eens gelezen? Zo lang je auto je van A naar B brengt is het allemaal ok. Maar op het moment dat er een wilekeurig lampje op het dashboard gaat branden, dan ben je er toch wel blij mee!

 


Wat is de "Handleiding tot Geluk en Succes"?

Stel je voor dat je een handleiding zou hebben voor jezelf. Je redt je waarschijnlijk al je hele leven lang zonder een handleiding van jezelf te hebben. En dat gaat prima, toch?

  • Of is er iets wat je al een tijdje wil manifesteren maar het komt niet van de grond?
  • Zit je in een werk situatie waarvan je eigenlijk voelt dat het niet past?
  • Kom je vaak in situaties waar je je uitgeblust voelt, je voelt dat je jouw energie verkeerd inzet?
  • Probeer je te leren hoe je beter je gevoel en en je hart kunt volgen?
  • Wil je vrij en zelfstandig zijn in je eigen bedrijf, maar je voelt je nog niet voldoende ondersteund?
  • Wil je leren hoe je het meeste uit jezelf, je passies en je leven kunt halen, aan welke "knoppen" kan je draaien?

Dit zijn maar een paar vragen waarop je antwoord kun krijgen, door je eigen "Handleiding tot Geluk en Succes" te hebben. In principe liggen alle antwoorden binnen in jezelf. Dankzij deze handleiding kun je er gewoon even wat makkelijker en concreter contact mee maken. Door een krachtge vraag te formuleren en dan simpelweg te gaan lezen, over jezelf. Het heeft niet veel zin om jezelf te proberen te veranderen, in essentie. Je kunt beter je energie richten op het leren kennen van jezelf. En hetgeen wat niet bij je past los te laten.

2015 wordt een jaar waarin zaken concreet vorm krijgen. De verandering begint altijd bij jezelf. Met "de handleiding" bouw je aan het waarmaken van je eigen dromen.

Meer informatie over Handleiding tot Geluk en Succes

Het mooie en ook meteen bijzondere aan "de handleiding" is dat het een samenspel is tussen westerse- en oosterse wijsheden. Een persoonlijk profiel met een spiritueel hart. Het gaat dus nog dieper dan het persoonlijke profiel wat mij in 2008 zo raakte. Deze was gebaseerd op de westerse psychologie, voornamelijk de analytische psychologie van Carl Jung. "De handleiding" voegt ook oosterse wijsheden zoals het chakra systeem er aan toe, maar ook de I Ching. Het bevat ook jouw eigen persoonlijke relatie met de dimensies tijd, ruimte en massa.

Hoe het precies werkt dat kun je eigenlijk alleen ervaren. Op basis van 108 vragen, die voor je verstand niet logisch te bevatten zijn, wordt jouw handleiding uitgelezen. Het is dus belangijk om te vertrouwen op je gevoel dat het ok is. Er zijn geen foute antwoorden. Alles is goed.

Via deze link kun je jezelf inschrijven om een proef versie van "de handleiding" te ontvangen. Ik ben erg benieuwd of het jou ook zo raakt als bij mij.

 

 


Je hebt de demo handleiding ontvangen, en wilt graag verder?

The Lighthouse Locaties Waar kun je ons vinden?
Vergroot kaart Centrale Lighthouse Mobiele Lighthouse Kangen water Tap Punt
LightPoll