SeeTheLightHouse.org

Handleiding tot Geluk en Succes - Aanmelden


Super dat je er klaar voor bent om jezelf ècht te leren kennen met de Handleiding tot Geluk en Succes!

Ik zal op deze pagina de mogelijkheden kort met je delen die er zijn om tot jouw handleiding te komen.

Er zijn 2 opties, afhankelijk van wat jouw voorkeur heeft of haalbaar is:"De handleiding" op privé 1-op-1 basis

Ik beveel deze mogelijkheid aan als je de behofte hebt aan mijn support en persoonlijke aandacht tijdens dit proces. Bij deze optie spreken wij in totaal twee keer af in Amsterdam (op verzoek is evt. een andere locatie te overleggen).

Het eerste gesprek is het intake gesprek.

Hier gaan wij samen in gesprek over de kern wat jij graag over jezelf wilt leren. We komen tot de kern van wat jou op het moment het meeste dwars zit of de inspiratie die je zoekt. Hierna vul jij ter plekke de online vragenlijst in.

Kort na onze afspraak zal jouw handleiding opgemaakt worden en naar mij worden verstuurd. Ik zal persoonlijk jouw handleiding doornemen en de antwoorden op jouw vraag verzamelen, en daarnaast de belangrijkste punten voor jouw huidige ontwikkeling eruit halen.

Het tweede gesprek is het feedback gesprek.

In dit gesprek zal jij jouw persoonlijke handleiding afgedrukt ontvangen! Wij gaan samen, stap voor stap, alle onderdelen behandelen en je krijgt een uitgebreide toelichting over de inhoud. Met de handleiding, de punten die ik verzameld heb en wat er spontaan in ons gesprek voorbij komt komen wij samen tot jouw antwoorden!

Daarnaast deel ik met je hoe je dit de volgende keer zélf kunt doen. Zodat je beter in staat wordt jezelf te leren kennen en jezelf te coachen.

Natuurlijk ben ik daarna altijd beschikbaar voor aanvullende 1-op-1 support of ondersteuning op specifieke punten.

Stuur mij een email en wij zullen samen de afspraken inplannen: thomas@seethelighthouse.org

De bijdrage voor privé support bij "de handleiding" is €497. Tot 30 april 2015 is dit €397.

 

"De handleiding" in een workshop

Om "de handleiding" zo toegangkelijk mogelijk te maken is er ook de mogelijkheid om in een groeps workshop de handleiding te ontvangen en behandelen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je het zelf prettiger vindt om dit in een groep te doen in plaats van 1 op 1.

Na jouw aanmelding ontvang je van mij de juiste gegevens om de online vragenlijst te kunnen invullen. Dat doe je op een locatie naar keuze, in je eigen tijd, ongestoord.

Na het afronden van de vragenlijst ontvang je van mij input om tot jouw kernvraag te komen. Wat wil jij nu over jezelf leren? Wat zit je dwars? Waar liggen jouw diepste verlangens?

Je komt naar een van de workshops over "de handleiding" in Amsterdam. De workshops worden elke twee weken gegeven op zaterdag middag (mail mij voor de aankomende data en tijden).

Op de workshop zal je jouw handleiding afgedrukt ontvangen! Wij gaan samen met de groep stap voor stap globaal door verschillende onderdelen van de handleiding heen. Je leert hoe je de handleiding kunt lezen om tot diepere inzichten te komen over jezelf.

Je gaat dus zelf met de kernvraag die je hebt voorbereid door jouw handleiding heen. We doen groepsgewijs een aantal verdiepende oefeningen zodat je kunt oefenen met het lezen van de test.

Na de workshop kun je voor jezelf tot kernvragen komen, de antwoorden uit de test halen, en ben je dus in staat om jezelf beter te leren kennen en jezelf te coachen.

Stuur mij een email en wij zullen jou inschrijven voor een van de workshops en de voorbereidingen starten: thomas@seethelighthouse.org

De bijdrage voor de handleiding in een workshop is €297. Tot 30 april 2015 is dit €247.

Mocht deze optie ook niet haalbaar zijn, en je voelt toch dat je hier iets mee wilt? Mail mij gewoon en we proberen tot een passende oplossing te komen.

Hier kun je de ervaringen van anderen zien.

 

The Lighthouse Locaties Waar kun je ons vinden?
Vergroot kaart Centrale Lighthouse Mobiele Lighthouse Kangen water Tap Punt
LightPoll