SeeTheLightHouse.org

Roy IJfs

Roy IJfsDE BRON DAT BEN JIJ !!!

Ieder mens is geboren met een innerlijk Compass afgestemd op zijn doel.

Mijn naam is Roy IJfs, ik ben 36 jaar jong, samenwonend met mijn partner en samen hebben wij twee prachtige kinderen. Mijn leven is een zoektocht naar inspiratie en bezieling.

Ik geloof in de kracht van de eenvoud en in gedachten maken jou wereld !

Jarenlang ben ik gevoelsmatig op zoek geweest naar de vraag: “wat wil ik met mij leven?”

Ik kwam er al vrij vroeg achter dat de wereld zoals wij die nu zien is gemaakt en dat hierdoor niets in verbinding leeft. Mede door deze gedachten kon ik mijn draai niet vinden totdat ik mij realiseerde dat ik mijn pad eigenlijk al aan het vinden was.

Van kleins af aan ben ik bekend met het spirituele, dat de dingen gebeuren met een reden, het leven met beschermengelen, het helderziend, helder ruikend, helder horend en helder voelend zijn.

In mijn jonge leven was hier absoluut geen ruimte voor en was ik veel te druk met anderen dingen. Het “moeten” kwam op mijn pad en hoe meer ik dit pad volgde hoe verder ik af kwam te staan van de verbinding met mijn eigen hart en ziel.

Na een lange zoektocht in mijzelf ben ik uiteindelijk op dit pad terecht gekomen.

Door vele ervaringen in mijn leven zoals het reizen en turbulente spanningen werd ik steeds naar een richting gestuurd die dienstbaar is voor mens en moeder natuur. In 2010 ben ik een workshop Merkaba gaan volgen. Tijdens deze workshop voelde het alsof ik thuis kwam, mijn hart en ziel werden weer één. Wat een ongelooflijke ervaring was dit en werd het mij meteen duidelijk wat mijn pad moest zijn in dit leven.

Het gevoel van thuis komen wil ik delen, ik wil mijn kennis aan de mens door geven zodat mensen meer de verbinding kunnen vinden met hun hart, ziel en de natuur.

Ik ben mij verder gaan ontwikkelen door diverse trainingen en workshops en volg niet langer het pad van “ moeten”.

Natuurlijk zijn er nog dezelfde verantwoordelijkheden in mijn leven als voorheen. Mijn prachtige gezin moet leven, de vaste lasten moeten betaald worden en er moet eten op tafel komen maar het voelt niet meer als moeten. Door deze balans is mijn hele blik op het leven verandert.

Hoe fantastisch is het nu dat ik de mogelijkheid krijg om mensen hierin te begeleiden en aangezien ik sterrenbeeld Weegschaal ben streef ik naar harmonie en balans. Dit biedt voor mij de mogelijkheid om deze wereld te mogen helpen verbinden met mens en natuur.

Ik heb sterke verbindingen met hogere energieën die mij met liefde begeleiden.

Ik ben dan ook in staat door die hogere energieën mensen te helpen om hun innerlijke bron weer aan te wakkeren, de Chi zoals dat heet.

Ik doe dit voor kinderen en volwassenen door middel van:

  • Stargate verdieping behandelingen
  • Begeleidende meditatie / rondom de stargate
  • Kristal healing / vanuit de Stargate
  • Magnetiseren / healing vanuit de Stargate

Mijn gezin is de inspiratie bron om mij te mogen inzetten om liefde en dankbaarheid te verspreiden.

Ben jij geïnteresseerd of zijn er vragen mail/bel mij dan gerust en wie weet tot gauw.

Lieve groet, Roy IJfs

Email: Roy@SeeTheLighthouse.org

Mobiel: 06 - 2211 9638

Facebook Roy IJfs

The Lighthouse Locaties Waar kun je ons vinden?
Vergroot kaart Centrale Lighthouse Mobiele Lighthouse Kangen water Tap Punt
LightPoll