SeeTheLightHouse.org

The Lighthouse - Verbinden

Het heeft even geduurd voordat ik deze inspiratie "vast" heb gelegd. Pas 3 jaar na mijn inspiratie moment waaruit The Lighthouse ontstond heb ik deze video gemaakt, op dat moment vanuit een sterke innerlijke drang.

Het heeft toen weer een paar maanden geduurd voordat ik deze online en op deze site heb gezet. Wat heeft mij tegengehouden? Twijfelde ik over mijzelf of ik wel écht er aan toe ben om een Lighthouse te zijn?

Schaamde ik mij voor mijn schaduw kanten, die mij steeds uit mijn kracht haalden, en voor twijfels zorgden? Het maakt niet uit...het voelt nu als de tijd... "Klaar" of niet.

Wanneer ben je nou écht klaar...?

Ik nodig je uit...

Heb jij een "torentje" en wil je met mij in verbinding gaan? Ben jij een wereld verbeteraar op jouw eigen unieke manier?

Heb jij iets moois, inspirerends of betekenisvol te delen? Iets wat laat zien dat de wereld er een van licht, liefde en schoonheid is?

Voel jij dat jij voor jezelf je eigen "toren" wilt opbouwen, jouw steentje wilt bijdragen aan het verbeteren van de wereld en heb daarbij hulp of ondersteuning nodig? Ik sta klaar om je te supporten of te coachen.

Stuur mij een mailtje en ik kom graag met je in contact! thomas@seethelighthouse.org

Ik nodig je ook uit om uit te wisselen tussen onze sites...ik neem dan hier jouw link op:
http://seethelighthouse.org/links

ps. Lees hier mijn visie over wat ik zelf als een Lighthouse zie...

The Lighthouse Locaties Waar kun je ons vinden?
Vergroot kaart Centrale Lighthouse Mobiele Lighthouse Kangen water Tap Punt
LightPoll