SeeTheLightHouse.org

Verspreid liefde ! 11 redenen voor de Lighthouse familie om Kangen water te drinken...

In de realiteit van onze huidige maatschappij hebben we elke dag te maken met verzuring en vergifting van zowel ons fysieke en energetische lichaam. Gelukkig krijgen we steeds meer middelen tot onze beschikking om ons (licht)lichaam te reinigen en beschermen tegen de vervuilers van onze maatschappij.

Kangen water is een erg krachtig middel om je lichaam te ontzuren en ontgiften. Dit water wordt in Japanse ziekenhuizen en klinieken al tientallen jaren gebruikt en wordt daar officieel gezien als medicinaal water. De hoogste kwaliteitsstandaarden zijn behaald door de fabrikant van Kangen water, Enagic.

Er kunnen voor de Lighthouse familie 11 redenen worden benoemd om Kangen water te drinken.

Kangen water:

1.       ...dringt op cellulair niveau door en voert zuren en gifstoffen af
2.       ...draagt bij aan het creëren van een alkalisch lichaam dat beter tegen ziekten bestand is
3.       ...levert directe energie in de lichaams cellen
4.       ...bevat een hoge concentratie van anti-oxidanten. Vrije radicalen worden bestreden en veroudering wordt geremd
5.       ...kan bestrijdingsmiddelen van groenten en fruit wassen. Kraanwater is hier niet toe in staat !
6.       ... wordt in Japan officieel erkend als medicinaal water
7.       ...

Water puzzleDoor de hexagonale (zeskantige) structuur is het water beter in staat om op cellulair niveau schoonmaak te houden. Hierdoor worden alle gifstoffen en zuren die wij o.a. door chemtrails, voeding, stress en bestrijdingsmiddelen in ons lichaam krijgen beter afgevoerd. Dit proces wordt op wetenschappelijke basis onderbouwd in het boek van Dr. Mu Shik Jhon.

Ons lichaam krijgt ook beter de mogelijkheid om de natuurlijke energie die wij allen om ons heen hebben tot ons te nemen en gezonder te worden. Ons lichaam bestaat immers voor meer dan 70% uit water en is hierdoor een krachtige geleider van energie. Dit neemt met zich mee dat als je water van de hoogste kwaliteit tot je neemt jij zelf beter in staat bent om energie te geleiden.

Het kost ons lichaam ook, elke dag weer, de nodige energie om de elektrosmog die wordt uitgezonden door het draadloze internet (WiFi en UMTS) en onze elektrische apparaten, zoals mobiele telefoons, te weerstaan. Doordat water geheugen heeft (zowel in ons lichaam als daarbuiten), heeft dit een grote uitwerking op ons lichaam. Het water dat uit de kraan komt heeft vaak een lange en pijnlijke reis onthouden voordat het in jouw glas terecht is gekomen. De chaotische structuur die ontstaan is, is niet bevordelijk voor jouw lichaam. Door dit elke dag tot je te nemen zal de structuur van het water in jouw eigen lichaam deze structuur zelfs  kunnen overnemen, wat negatieve gevolgen met zich mee kan brengen.

Wil je al meer weten? Schrijf je hier in voor een speciaal aanbod voor Lighthouse familie.

Kangen water:

7.       ...is vrijwel geheel vrij van elektrosmog en de hoeveelheid negatieve informatie is verminderd

8.       ...draagt er aan bij om beter energie te kunnen geleiden

9.       ...wordt gebruikt om de pH balans van huid en haar te herstellen. Het is een chemicalien vrije alternatief op toners, cremes en conditioners

10.    ...wordt ingezet om bacterien bij contact te doden (E-coli, salmonella etc.), geheel chemie vrij

11.    ...wordt gebruikt om oppervlaktes te reinigen en ontvetten. Geheel zonder inzet van chemicalien

Emoto liefde dankbaarheid

De personen die het werk van Dr. Masaru Emoto kennen hebben de zespuntige structuur waarschijnlijk al herkend. In zijn onderzoek naar het effect van intentie en emoties op water heeft hij ontdekt dat door liefde en dankbaarheid uit te zenden er een mooie zespuntige structuur ontstaat. Dit in tegenstelling tot het uitzenden van negativiteit. Mag het dan ook zo zijn, dat door zespuntig water tot je te nemen, jouw lichaam beter in staat wordt om zich af te stemmen op de structuur en frequentie van liefde?

Zelf ben ik in 2009 begonnen met het drinken van Kangen water. Toen had ik de intentie dat ik graag liefde wilde verspreiden, niet wetende hoe. Nu pas begin ik mij te realiseren hoe sterk Kangen water bijdraagt aan het manifesteren van deze intentie. Met dit water voel ik mij onbeperkt in staat gesteld om, in fysieke vorm, liefde te verspreiden. Wat een zegen! Ik wil deze mogelijkheid graag met de lezers van NineForNews.nl delen en bijdragen aan het verspreiden van deze mooie water technologie.

Om die reden heb ik een speciaal aanbod voor de lezers van NineForNews.nl. Hiermee wil ik de drempel tot de aanschaf van de machines die Kangen water maken verlagen, en het verspreiden ervan versnellen. Geef je op via dit formulier en je zal hiervoor in aanmerking komen.

Wie zijn er al enthousiast van Kangen water?

Kangen water wordt al op vele bijzondere plaatsen door net zo bijzondere mensen gedeeld en aanbevolen. Er zijn door het land meer dan 20 tap punten voor gezond Kangen water. Onder andere:

  • Margriet Rijsenbrij van Spiritueel Centrum Nieuwste Tijd in Purmerend. Hier worden maandelijks workshops gegeven over gezond water.
  • Carla Spierdijk van Biophotonen Hoofddorp. Carla was direct overtuigd toen zij metingen had gedaan met haar Biophotonen apparatuur. Het licht in de cellen steeg direct!
  • Maryse Moerel van Zen Tarwegras in Amsterdam. Je kunt hieronder een interview met Maryse zien waarin zij haar ervaring met Kangen water deelt. Hier worden ook maandelijkse workshops gegeven over gezond water.
  • Kijk in het Lighthouse locatie overzicht rechts van deze pagina voor het volledige overzicht van tap punten.

Word jij ook al enthousiast? Schrijf je in om meer te leren van de machines en het speciale aanbod voor Lighthouse family

 

Zie de bronnenlijst voor de onderbouwing van dit artikel. Wil je meer weten mail of bel dan naar:

Thomas Hawker

@: Thomas@SeeTheLighthouse.org

Tel: 06 - 18050437


Interessante bronnen en referenties:

Korte demonstratie van de Kangen water machine

Overzicht van de Kangen water machine modellen

Uitgebreide informatie brochure Kangen water

Kangendemo.com: Demonstratie van de eigenschappen van Kangen water

Interview van Thomas Hawker bij Niburu radio

Onderzoeks analist Nate Darnell: vraag en antwoord sessie over elektrolyse water

YouTube: Kangen water in Japan

Enagiceu.com: Certificaten

Boek: The Water Puzzle and the Hexagonal key, Dr. Mu Shik Jhon

Boek: De Boodschap van water, Masaru Emoto

Youtube: Water, het grote mysterie

The Lighthouse Locaties Waar kun je ons vinden?
Vergroot kaart Centrale Lighthouse Mobiele Lighthouse Kangen water Tap Punt
LightPoll