SeeTheLightHouse.org

Waarom water?

Groene PlaneetOp dit moment in onze huidige maatschappij is het helaas zo dat wij enorm veel verstorende factoren om ons heen hebben, die onze gezondheid aantast. Dit komt in vele verschillende vormen:

  • Gifstoffen en zuren in voedsel
  • Een overmaat van verzurende (fris) dranken
  • Lucht en water vervuiling
  • Electrosmog vanuit mobiel internet en WiFi
  • Werkstress, financiele stress etc.
  • Chemische schoonmaakmiddelen
  • ...

Daarnaast heeft onze moeder Aarde last van dezelfde factoren. Het gebruik van chemicalien en vervuilers is de afgelopen jaren is steeds normaler geworden. Dit zie je veel in de landbouw, pharmacie, energiesector en geoengineering.

Als je dit zo op een rijtje zet dan is het niet vreemd om te bedeken dat we tegenwoordig zoveel ziek worden. 1 op 3 mensen krijgt een vorm van kanker en al meer dan 1.000.000 diabetes-2 patienten.

It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness, it was the epoch of belief, it was the epoch of incredulity, it was the season of Light, it was the season of Darkness, it was the spring of hope, it was the winter of despair, we had everything before us, we had nothing before us, we were all going direct to heaven, we were all going direct the other way - in short, the period was so far like the present period, that some of its noisiest authorities insisted on its being received, for good or for evil, in the superlative degree of comparison only.

- Charles Dickens

Wat zegt deze quote hierboven nu? Wij als mensheid hebben nog nooit zo'n kwakkelende gezondheid gehad. En dat terwijl we technologisch zo ver zijn. Het lijkt alsof we de basis van gezondheid een beetje kwijt zijn geraakt. We zijn echt aan een flinke detox toe. Ondertussen door het internet hebben wij zoveel keuzes voorhanden. Positieve dingen die onze gezondheid met een raketsnelheid weer op peil kan brengen. Je moet er alleen naar op zoek en zelf de keuze maken.

Gezond eten, fijne mensen om ons heen met een goede energie, gezond drinken. Dat is wat wij nodig hebben. Om het laatste voor elkaar te krijgen zijn wij erg geinteresseerd in water en hoe je het water zo gezond mogelijk kan maken. Wat is eigenlijk gezond water? Op de komende pagina's zullen we daar antwoord op proberen te geven. Het blijkt helemaal niet zo ingewikkeld als je het nou eenmaal weet...

"Welke rol speelt water in mijn lichaam dan?"

Voor een kleine introductie betreft de kracht van water zie deze video van Spirit Science.

The Lighthouse Locaties Waar kun je ons vinden?
Vergroot kaart Centrale Lighthouse Mobiele Lighthouse Kangen water Tap Punt
LightPoll