SeeTheLightHouse.org

Wat is de Stargate?

De Stargate is een krachtveld, waarbij gewerkt wordt met maar liefst 24 geenergetiseerde kristallen bollen en 2 geometrische driehoeksvormen. Het doel van een healing in de Stargate is een diepe, innerlijke activering en zuivering van zowel het fysieke, als het mentaal-emotionele (licht)lichaam.

Dit werkt als volgt: Er zijn twee geometrische driehoeken over elkaar gelegd, zodat op energetisch niveau een merkaba(lichtlichaam) ontstaat. Op de Stargate zijn vervolgens 24 energetische bollen van verschillende formaten geplaatst.

Deze bollen creëren binnen de Stargate een krachtige, neerwaartse en opwaartse rotatie van energie, waardoor men een door het krachtige energieveld in contact komt met positieve emoties. Door dit geweldige energieveld wordt de resonantie van het lichaam (trillingsniveau van de cellen) verhoogd.

Een hoger trillingsniveau kan zorgen voor zuivering en nieuwe verbindingen, en dus nieuw denken en waarnemen. Dat wordt al na een enkele sessie ervaren. De Stargate heeft bovendien de unieke eigenschap dat je het hogere resonantieniveau vast kunt houden, ook na de behandeling. Door een serie sessies te ondergaan kan je het nieuwe bewustzijn steeds langer vasthouden en blijven verhogen.

Het hele zenuwstelsel wordt gevuld met een kwaliteit van licht en energie, die het fysieke lichaam en het lichtlichaam activeert en zuivert. De energie neemt belastende, zware vibraties weg en laat je ware essentie weer naar voren komen. Het geeft je de energie om in jouw eigen kracht te gaan staan.

Wil je dit ervaren?

De ervaring van de Stargate is helaas niet met woorden te beschrijven of met video uit te beelden. Het is alleen te ervaren! Daarom bieden wij introductie sessies aan voor nieuwe klanten.

Kijk hiervoor op de prijzen pagina of ga direct naar de contact pagina en neem contact op met een van de Stargate behandelaars voor een afspraak.

Of lees hier meer over de energetische bollen van Dominus Cervix die in de Stargate worden gebrukt.

VIDEO MET STARGATE ERVARING

The Lighthouse Locaties Waar kun je ons vinden?
Vergroot kaart Centrale Lighthouse Mobiele Lighthouse Kangen water Tap Punt
LightPoll